2777
2789

خانما ممنون میشم نظرتون روبگید باتوجه ب تجربتون بهتره رفت وامد درچ حدباشه ک هم بچه زیادوابسته نشه هم اینکه تو مسائل تربیتی نشن الگو برای بچه ب نظرتون رفت وامد درچ حدباشه نرمال؟؟

بچه من نوه اولشونه ۷ماهشه الان خانواده همسرم تویه کوچکه هستیم پدرشوهرم ومادرشوهر وبرادرشوهرم هرکدوم باتوجه ب شرایط کار وکلاس های خودشون میان ومیرن .مثلاامروز پدرشوهرم رفته بودسفر کاری خودش خونه نبود ولی زنگ زده بوهمسرم برای شام برید خونه ما یعنی خونه پدرشوهرم همسرمم گفته بود شما ک خونه نیستید گفته بود من نیستم ولی خانمم وداداشت هستن دلشون تنگ شده .همسرمم اومدخونه گفت بابا اینو گفته گفتم شب خواب بچه بهم میخوره گفتم ک ده شب هیچ جانمیریم خواستن عصر همه خونه بودن ی ساعتی میریم وبرمیگردیم عصربچم خواب بود مادرشوهرم زنگ زد که من تنهام تا ساعت۱۰ شب ک برادرشوهرم برگرده میام خونه شما .مادرشوهربیخبراز دعوت پدرشوهرم گفتم باشه بیا خونه ایم ایشون اومدن اخرشب برادرشوهرم زنگ زد من خستم نمیام فردا شمابیاد گفتم ن بیا گفتن دلت تنگ شده بیا ببین گفت نمیام حالا باز فردا لابدیاپدرشوهرم نیست یامادرشوهرم و باز شب ی بهونه که اون یکیمون ندیدش واقعا خسته شدم بااینکه همسرم پشت منه بگم نمیریم نمیگه بریم ولی اونا پامیشن میان .بخدا خستم الان ۷ماهه من ۴۸ساعت نشده خودم وهمسرم وبچم باشیم حتاهرهفته یک شب فرصت داریم بریم خونه پدرم برگشتنی زنگ میزنن اومدید ایفون روبزنید میایم پایین بچه رو ببینیم نگرانم بزرگ بشه طبق حرفا وتهدیداشون بشه همش میگن بتونه راه بره دیگه نمیزاریم بیاد ومای دل سیر پیشش نبودیم وازین حرفا بعد سالی ی بار ی سفر ۲۰تا۳۰ روزه میرن وواقعا نگرانم پسرم وقتی نباشن اذیت بشه چون قطعا بهشون وابسته شده .البته تاحالا بدونه خودم نفرستادمش دوبار همسرم برد دید مخالفم بنابه هزارویک دلیل دیگه نبرده .من چیکارکنم ب نظرتون چندین بار هپ پرسیدن چرا کم میرید خونه پدرت ی بار گفتم واقعا نمیرسیم از بس اینجایم چندباد هم خودم هم همسرم درحضور خودم گفته ک من زیاد رفت وامد روباهیچ کس دوست ندارم خصوصاالان ک بچه هست مجبورنیستم بخاطر ی مهمونی ارامش وخواب بچم وتربیت بچه بهم بخوره ولی کو گوش شنوا . توروخدا راهنماییم کنید بهتری کار چیه .همسرم بارها بهشون گفته چ شب یا روزی هرسه تاتون خونه اید میایم نمیشه هرروز برم یا بیان سختمه واقعا 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

بچت رو وايسته به خودت كن نذار زياد تنها بمونه كه ديگه نميتونى كنترل كنى يه مدت كم كنى خودشون عادت ميكنن 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم سرد برخورد کن بزار کمتر بیان خودتونم کمتر برین هفته ای یکی دو بارش کنین بهونه بتراشید برای نرفتن یا بگین بچه خوابه تا نیان 

اما سردی برخورد شما از همش زودتر جواب میده

بچت رو وايسته به خودت كن نذار زياد تنها بمونه كه ديگه نميتونى كنترل كنى يه مدت كم كنى خودشون عادت مي ...

ن تاحالا ی ساعت هم نزاشتم تنهاباشه حتااارایشگا ک میرم نمیزارم ببره خونشون . همسرم میادپشت در توماشین تامن تموم بشه کارم. 

ماهم این مشکل رو داشتیم البته نه به این شدت اما چند بار پیچوندیم تابلو هم پیچوندیم بفهمن😁

دیگه خود به خود حل شد مشکل الانم بیش از هفته ای یکبار باشه می پیچونیم😁

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
پسر دوستم اولش همین بود بعد که دو سه ساله شد دیگه رسما راهش نمیدادن انقدر بچه شیطونی بود 

بخدا بااینکه هزارتا تفاوت نظر داشتم باهاشون بارها دلم رنجبد ولی نمیخوام دلخور بشن از بس میگن همسرمم کلافه شده میگه باز مابریم پاشدنمون دست خودمونه توهم مجبور نیستی مشغولی پذیرایی بشی کوتاه نمیان ما نریم اونا میان .

پسر دوستم اولش همین بود بعد که دو سه ساله شد دیگه رسما راهش نمیدادن انقدر بچه شیطونی بود 

آره الان بچه هاى جاريم همينن خيلى شيطونن 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

واااای منم همین مشکلو داشتم تازه من که هروقت بچم لجبازی میکرد به حرفش نمیکردم مادرشوهرم زود میومد که بچه رو چکار دارین واسه چی گریش میندازین به حرفش گوش میداد همون کارو میکرد و با خودش میبردش اصلا نتونستم درست تربیتش کنم الان که چهارسالشه به شدت لجبازه .. جالب اینجاس که وقتی جایی میریم جلوی بقیه میگه وقتی تو کوچیکی من می گفتن به حرفش گوش ندین شما به حرفش کردین حالا باید اذیت بشین... اصلا هم قبول نمی کنه که اون نذاشت من بچم تربیت کنم

عزیزم سخته والا

میتونی چند بار از نخوابیدنه شباش شکایت کنی پیششون

بگو انقد اذیت میکنه شبا انقد حرصم میده نمیخوابه خوابمون بهم ریخته وقتی پیششونی مدام  گله شکایت و ناراحای کن .واقعی باشه که درک کنن کمتر بهم بریزن شمارو

وای دلم ریخت این تاپیکو دیدم😔😔منم فک کنم همچین مشکلاتی داشته باشم خونمون نزدیک همه اونروز مادرشوهرم گفت باید به شیشه شیر عادتش بدی من میخوام بیارمش خونمون 😢😢

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💙
والا باهاشون تو یه ساختمونم ولی ده روز یکبار پامو میزارم چی بگم!!نرو و ایفون هم بکش تلفن هم بکش بچتو ...

بارها گفتم بچه خوابه وقتی زنگ زدی جوال ندادم یعنی بچه خوابه پامیشه میاد ی مدت ایفونم کشیدم زنگ میزنه شوهرم بنده خدابارها گفته ممامان الکی نگران چی هستی خوب بچه تا صبح گریه کرد نذاشت بخوابه لابد خوابن میگه نه دلم شور میزنه ازین بهونه های الکی بره سوپر مارکتم میاد زنگ رومیزنه میگه ئه خواب بود از بس خوابش سبکه میدونم بیدارش کردم باز کن بیام بالا . ی بار حموم بودم البته دوران بارداری زنگ طبقه پایین رو زده بودم اونم ک میدونست مادرشوهرمه باز کرده بود اومد تند تند پشت در میزنه منم باحوله موهای کفی اومدم بیرون گفتم ببینید حموم بودم کی درو پایین روبراتون باز کرد . اما انوز ادامه داره جواب ندم میاد طبقه های دیگه رومیزنه خسته شدم بخدا نمیتونم ی ساعت باخیال راحت بخوابم هرشب بعد خواب بچه باید کل خونه تمیز کنم چون هنوز بیدارنشدم میاد ی مدته اومدن صبحش کم شده بود پری شب جلوهمسرم میپرسه من صبحا خیلی دلم تنگه کی بیدارمیشی بیام گفتم خودم بیدارمیشم ولی بچه ک باید بخوابه برگشت گفت خوب من میام هروقت بیدارشدباهاش بازی میکنم ک توب کارات برسی .😫اخه من چی بگم