2777
2789

میخوام  سیمیلاک توتال کامفورت  رو عوض  کنم  اینو  بدم  به دخترم 

کسی  تجربه ای  داره؟ 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

چرا عوضش میکنی؟خیلی شیر کاملیه

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عوضش میکنی؟خیلی شیر کاملیه

مدوفع  دخترم  سبز  شده  دکتر  میگه  واسه  آهن  شیرش  هست طوری نیست خب چرا  برا  بقیه  نمیشه؟  میترسم  آلرژی  داشته  باشه  گوارشش  رو بریزه  به هم 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
مدوفع  دخترم  سبز  شده  دکتر  میگه  واسه  آهن  شیرش  هس ...

پسر من از سع ماهگی میخوره.دقیقا از سه ماهگیشم مدفوعش سبزه.الان نه ماهش چند روز دیگ تموم میشه.

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
پسر من از سع ماهگی میخوره.دقیقا از سه ماهگیشم مدفوعش سبزه.الان نه ماهش چند روز دیگ تموم میشه.

سیمیلاک  میخوره  گل پسرت؟ 

اشکالی  نداره  یعنی 

دکترم  گفت  سیمیلاک  خیلی  بهتر  از ببلاک  هست  ولی  دیدی  مادر  فکرش  هزار  جا  میره  میترسم  مدفوع  سبز  بد  باشه 

سیمیلاک  میخوره  گل پسرت؟  اشکالی  نداره  یعنی  دکترم  گفت &nbs ...

اره الان دیگه دو شو میدم بهش از پایان شش ماهگیش.خیلی شیر خوب و کاملیه.مدفوعشم به محض شروع کردنش این رنگی شده تا حالا.اصلا عوضش نکن.من چون شیر خودمو ندادم از اول.خیلی شیر خشک عوض کردمو دنبال ی چیز خب بودم.تا اینو خداروشکر دکترش معرفی کرد

اره الان دیگه دو شو میدم بهش از پایان شش ماهگیش.خیلی شیر خوب و کاملیه.مدفوعشم به محض شروع کردنش این ...

شیرش  به دخترم  ساخته  نفخش  رفته  دیگه  بزاق  دهنش  زیاد  نمیشه  وزنش  خداروشکر  رفته  بالا  

فقط  نگرانیم  همین  مدفوع  سبز  بود 

دکتر  شما  هم گفته  واسه  آهنش هست؟  یعنی  همه کسایی  که سیمیلاک  میخورن اینطور  میشن؟ 

ببخشید همش  سوال  ميپرسم 

شیرش  به دخترم  ساخته  نفخش  رفته  دیگه  بزاق  دهنش  زیاد &n ...

نه خواهش میکنم عزیزم.اره  دکترش گف به خاطره اهنیه ک تو شیر خشک هستش.من نپرسیدم از کسی.ولی حتما همینجوریه ک دکترش گفته دیگ

نه خواهش میکنم عزیزم.اره  دکترش گف به خاطره اهنیه ک تو شیر خشک هستش.من نپرسیدم از کسی.ولی حتما ...

بازم  ممنون  ایشالله  که  همیشه  پسرت  سلامت  و تپلی  باشه 

بازم  ممنون  ایشالله  که  همیشه  پسرت  سلامت  و تپلی  باشه&n ...

مرسی عزیزم.همچنین دختر شما😘😘😘😘

استاتر جان میشه بپرسم فیمت سیمیلاک چنده؟و اینکه میشه از نوزادی داد؟من برای کمکی میخوام که هر وقت میرم بیرون بدن به نوزادم

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
استاتر جان میشه بپرسم فیمت سیمیلاک چنده؟و اینکه میشه از نوزادی داد؟من برای کمکی میخوام که هر وقت میر ...

سی و سه  تومن  از رو کارت  ملی  میدن  همه داروخانه  ها ندارن. 

قربونت  برم  من واسه  کمکی  اول  ببلاک  دادم  دلدرد  شد  بعد  نان  دادم  یبوست  شد

سیمیلاک  رو از یک  ماهگی  دکترم  داد کاش  یه مشورتی  با دکتر  بکنی  سر خود  ندی 

منم  اول  کمکی  دادم  بعد دخترم کلا شیر  من رو نخورد  که نخورد کلا  شیر  خشکی  شد 

هواست  باشه  یهو  به شیشه شیر  عادت  نکنه