2777
2789
عنوان

وای بیاییدددد😱😱😱😱

291 بازدید | 13 پست

شنبه دندونم رو کشیدم اما دارو مصرف نکردم

الان حس میکنم لثه ام عفونت کرده

رفتم داروخانه بهم سفیکسیم داد گفت هر ۶ ساعت بخور

دیگه چکار کنم زودتر خوب بشم

خیلی میترسم😓

ممکنه خطرناک باشه

نه سفکسیم بخور خوب میشی

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

من که بخاطر ارتودنسی ۴تا دندون سالممو کشیدم اصلا هم قرص نخوردم فقط دهنمو باآب نمک یا چایی خنک میشستم همش و بستنی میخوردم هیچیمم نشد

البته بازم بگم من دندونام و لثم کاملا سالم بود نمیدونم اگر سالم نباشه چی میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشساته و ابلیمورو قاطی کن قرقره کن میشوره میبره

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
من که بخاطر ارتودنسی ۴تا دندون سالممو کشیدم اصلا هم قرص نخوردم فقط دهنمو باآب نمک یا چایی خنک میشستم ...

ممنون من این دندانم یبار عصب کشی شده بود قبلا اما روکش نکرده بودم کامل دیواره ها ریخت دکتر گفت دیگه فایده نداره بکش که چند ماه بعد ایمپلنت کنی

😐,آخه این چ تایپیکهایی😐بخور سفسیکم خوب میشی😐

میدونم که اونو باید بخورم

اما دکتر گفت باید مترونیدازول هم بخوری اما من حساسیت دارم بهش گفتم ببینم چکارش کنم زودتر خشک بشه😕

میدونم که اونو باید بخورم اما دکتر گفت باید مترونیدازول هم بخوری اما من حساسیت دارم بهش گفتم ببینم ...

آخی عزیزم دکتر برو اینجا هرکه یه چی میگه ممکنه خوب راهنمایی نکنن

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
آخی عزیزم دکتر برو اینجا هرکه یه چی میگه ممکنه خوب راهنمایی نکنن

دکتر داروخانه گفت اینارو بخورم

اما خب مثلا یکی اینجا گفت نشاسته و آبلیمو خوبه

منظورم راه غیر دارویی بود