2777
2789
عنوان

اونایی که ایرپاد دارن یه لحظه میایین

33433 بازدید | 28 پست

میخوام واسه تولد شوهرم ایرپاد بگیرم حالا موندم خوبه راضی هستین خودش چون باشگاه میره میگفت که هدفون لازم دارم ولی من فک میکنم ایرپاد بهتره نظرتون رو بگین لطفا

تاریخ شروع رژیم  ۴/۱۰/۹۹🍀🍀وزن شروع ۵۷.....وزن هدف۵۰😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم واسه ورزش از گوش نمیفته؟

نهههه اصلا از گوش‌نمیفته

خیلی راحته 

قشنگ جا میگیره تو گوش تکون هم نمبخوره

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿

استارتر عزيز تنها ايرادش اينه كه از گوش بعضى وقتا درمياد و شخص اگه تو جايى مثه باشگاه باشه ممكنه حتى گمش كنه. جسارتاً پيشنهاد ميكنم يه هدفون بگيريد. دقت بفرماييد كه هندزفرى هيچوقت كيفيت هدفون رو نداره. يه هدفون خوب مثلاً برند beats كه كيفيتش عاااااليه 

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود
استارتر عزيز تنها ايرادش اينه كه از گوش بعضى وقتا درمياد و شخص اگه تو جايى مثه باشگاه باشه ممكنه حتى ...

واسه همین یکم  دودلم میترسم راضی نباشه

تاریخ شروع رژیم  ۴/۱۰/۹۹🍀🍀وزن شروع ۵۷.....وزن هدف۵۰😍

بعدم كيفيت ايرپاد هرچقدر هم خوب باشه به گرد پاى يه هدفون خوب نميرسه چون ايرپاد جزو هندزفرى حساب ميشه و صداش قدرت صداى هدفون رو نداره

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود
میگم واسه استفاده دیگه هم خوب باشه مثلا تو ماشینهدفون فقط واسه ورزش خوبه باز

راستى شما كه ميخواين هزينهء ايرپاد رو بدين با همون قيمت يه هدفون ميتونين بگيرين كه ميكروفون هم براى مكالمه داشته باشه. با همون قيمت ايرپاد ميتونين از برندهاى سنهايزر، جى بى ال، بيتس انتخاب كنين