الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما ميكروفون نميبينين مثلاً روى بدنه يه سوراخ كوچيكه كه حتى ديده نميشه. نوع خلبانيش هم هست كه بصورت يه ميلهء نازك مياد جلوى دهان قرار ميگيره و حركت ميكنه
من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود
بله ولى اندازهء هندزفرى هم دارن اين برندها با كيفيت عالى ولى هندزفرى هم هستن. يعنى برن داخل گوش. بعدم اگه سيستم صوتى ماشين بلوتوث داره كه لازم نيست از هدفون يا هندزفرى استفاده بشه
من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود
سلام. منم ایرپاد دارم واقعا عالیه هم از لحاظ راحتی هم کیفیت. اگه می خوای از جای مطمئنم بخری از فروشگاه ماهان مارت بخر. الانم روی بیشتر کالاهاش تخفیف داره
من خودم یجا میشناسم هم کلی ایرپاد داره با کیفیت خوب و قیمت مناسب هم اینکه ارسالشون رایگان بود. اسمش سایتش احسان کالا بود. بیا اینم لینکش خرید ایرپاد ارزان