2777
2789

دوستان مگه حسی بهتر از این هست تو دنیا؟

تازه چند روزه دارم تجربش میکنم

خیلی انتظار کشیدم تا حرکتای این دختر کوچولومو بفهمم.

الان ۲۳ هفته هسم  چن روزیه ک کاملا حسش میکنم.

خیلی شیرینه ولی تا دس میذارم رو شکمم دیگه تکون نمیخوره انگار میفهمه😂

شما چ حسی داشتین وقتی نی نی تکون میخورد؟؟؟

ان شاالله هرکس بچه میخواد خدا بهش بده

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 27 هفته متوجه شدم خیلی شیرینه عزیزم درکت میکنم

راست میگی تازه لحظات شیرینش مونده بزار بیاددددددددددددد وای رو ابرها میری

خدا نصیب ماهم بکنه😍ولی اول باید بابای بچه بیاد بعد😂

ایشالا ک میاد . چن سالته گلم

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

منم میخوام😀..ایشالله سالم بیادبغلت عزیزم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

ای جاااانم انقدر دلم میخواد زودتر برسم به اون مرحله 

شکمم داره بزرگ میشه و حس خوبی دارم

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
منم دقیقا الان تو شرایط شمام میگم کاش همس این حسو داشته باشم 

چن هفته ای

برا منم همینه 7هشت تا میزنه دست که میذارم قایم میشه و ساکت

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤

اره عزیزم حس خیلی شیریینه 

لذت بخشه 

منک 5 سال تو انتظار بودم چ حرفا ک نشنیدم و حتی زندگیم میخاس از هم بپاشه ک تو اوج اختلافاتمون دیدم باردارم

الان خداروشکر زندگیمون خوب شده 

این نینی صفا داده قربونش برم 

خدا روشکر

میگم من اصلا با نینی زیاد حرف نمیزنم  خیلی کم حرف میزنم شماها چطورین