2777
2789

سلام . من 24 پری فقط یه بار اقدام داشتم که میدونستم آخر سیکلمه و احتمال میدادم چیزی نمیشه فقط واسه دلخوشی چون 5 ماهه تو اقدامم و خبری نبود و این ماهم اصلا نداشتیم جز 4روز مونده به پری . حالا 5روز از پری گذشته و نیومده به نظرتون اون تاریخ تخمکی بوده ؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

ببین احتمال داره اسپرم زنده مونده بعد شما پری شدی و پاک شدی تخمک بوسیله اون اسپرم بارور شده آره احتمال داره باردار باشی یه بی بی چک بزن 

خواهر خودم همینطوری باردار شد دخترشم امسال دانشگاه قبول شده ناخواسته بوده ولی

هرچیزی ممکنه. من بارداری اولم اینجوری شد، گرچه همش ۷ روز موعدم لکه بینی داشتم که همش فکر میکردم پریودم اما باردار بودم و در نهایت هفته ۱۲ هم سقط شد. ولی هیچ چیز غیر ممکن نیست 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین احتمال داره اسپرم زنده مونده بعد شما پری شدی و پاک شدی تخمک بوسیله اون اسپرم بارور شده آره احتم ...

من فعلا پری نشدم . دوروز پیش بی بی چک گذاشتم منفی بود اما 6روز بعد از اقدامم بوده که خیلی زوده و رو جوابش نمیشه حساب کرد 

ان شااله ک بارداری

ان شاء ا... عزیزم

5ماه مرتب اقدام بودیم اما خبری نبود . این ماه اصلا روزای تخمک گذاری اقدامم نداشتیم برام عجیبه چرا پری نمیاد . مدتهاس 28 روزه پری میشم الان 33 سیکلم شده

ان شاگ ا... عزیزم 5ماه مرتب اقدام بودیم اما خبری نبود . این ماه اصلا روزای تخمک گذاری اقدامم نداشتی ...

عزیزم منم مثل توشدم دوماه اقدام بودم نشد ماه سوم اصلا یادم نیست اقدام داشتم یا ن ولی باردارشدم. هرچند سقط شد.الانم اقدامم وامروز موعدم بود نمیدونم باردارم یا ن

عزیزم منم مثل توشدم دوماه اقدام بودم نشد ماه سوم اصلا یادم نیست اقدام داشتم یا ن ولی باردارشدم. هرچن ...

ان شاء ا.. باردار باشی . همه منتظرا انتظارشون تموم بشه . آخرای سیکل فکروخیال بارداری خیلی سخت میگذره

ممنونم ان شااله. میگم شما دل درد مثل پریودی نداشتین اصلن؟

من از 28 سیکلم 5 روز پیش تا الان همش احساس میکنم داره پری میاد اما خبری نیست . دل درد پریودی هم داشتم و الانم دارم 😒😞

اره منم همینجورم احساس میکنم میخوام پریود بشم. عزیزم چرا ازمایش نمیدی،؟ یا بیبیچک

اگر 24 سیکل لقاح انجام شده باشه خیلی زوده واسه آزمایش یا بی بی چک . گفتن باید دوهفته ازش بگذره تا جواب درست بده

من ۱۵روز پیش اقدام داشتم روز تخمک گذاریم. یعنی باردارم؟ بیبیچک جواب میده،؟

آره عزیزم . بی بی چک شما الان جواب میده و آزمایش بهتر . بی بی چک زدی ؟