2777
2789
عنوان

کیا مثه من خیلی رویا پردازن یا بودن درست شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رویاپردازی هاتم اتفاق میفتاد؟

کلا ادمی بودم که ایندمو روشن میدیدم و خودمو هرشب تو ماشین مورد علاقم تصور میکردم وواقعا تو روهام زندگی میکردم نمیگم اتفاق اتفاده یا نیوفتاده الان تازه22سالمه هنوز خیلی وقت مونده تا رویا هام محقق بشه ولی زندگف خیلی جلو رفته هرسالم بهتر از سال پیش هست خداروشکر

برسه روزی که منم تیکر بزنم
منم مثل تو هستم واقعا ميگم تو كمبود توجه و تمركز داري با افسردگي منم نميدونستم ولي الان فهميدم

درسته دارم و یکماه با یه روانشناس در ارتباطم روحیم بهتر شده ولی این فکر کردنه انقد برام لذت بخشه ک یهویی غرق فک کردن میشم و حواسم دیگ نیست کاش بتونم بزارمش کنار

از درسم عقب میمونم این واقن بده ها ...فکری ب حال خودتون نمیخاین بکنین؟؟ ب خاطر فکر زیاد زود پیر میشی ...

من معمولا به خودم میگم این واقعیت نداره پس فکر کردنو تموم کن ولی فقط برای کوتاه مدت جوابه 

منم خسته شدم کاش میشد انقدر درگیر زندگی واقعیم بشم که برای همیشه فراموشش کنم 

من معمولا به خودم میگم این واقعیت نداره پس فکر کردنو تموم کن ولی فقط برای کوتاه مدت جوابه  منم ...

حب تو واقعیت چیز لذت بخشی نیس پیدا نمیکنم ولی باییییییید بزارمش کنارررر