2777
2789
عنوان

کیا مثه من خیلی رویا پردازن یا بودن درست شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 54 پست
بعد میترسم ازدواج کنم بعد از فکرش نتونم درام فقط ازین میترسم

نه نگران نباش  من یه بار اینجوری شدم  رفتم  جلو آینه مثله دیوونه ها با خودم حرف زدم و به رویام گفتم اینقدر نیا تو سرم تو هیچی نیستی که بخوای ذهنمو درگیر کنی

درسته یه ذره سخت بود ولی درست شدم

باشه تو خوبی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یه جمله ساده رو چند بار میخونم بعد ک میفهمم میگم وای خدایا این چی بود دیگ این ب این راحتی رو نمی ...

با بيش فعالي موضوع رو اشتباه نگير

اين بعداز بلوغ پيش مياد

البته الان با دارو خيلي خيلي بهترم با گذر زمان قابل حل شدن هست ولي طول ميكشه و معلوم نيست

من از يك ماه پيش فهميدم

احساس نا اميدي و خودكشي و بي ارزشي و كمبود عزت نفس پيدا ميكني

اعتماد به نفس نداري.بي انگيزه و بي حوصله اي خستگي مفرط داري

اول با دوستاي پر انرژي بگرد

دوم سعي كن فكر نكني و سخته 

سوم پيش روانپزشك برو

ريتالين بدون تجويز پزشك نخور

نه نگران نباش  من یه بار اینجوری شدم  رفتم  جلو آینه مثله دیوونه ها با خودم ...

افرین کارتورو هم انجام میدم ..وای فاطمه یبار تو فکر بودم بعد یهو دیگ انقد غرقش شده بودم فک کردم طرف واقن پیشمه نمیدونم چ حرکتی رفتم ک یهو مامانم گفت وای خدا چرا بال بال میزنی ..بنده خدا خیلی ترسیده بود اخه وسط غدا خوردن اینکارو کنی طرف میترسه😂😂😂