2777
2789
عنوان

کیا مثه من خیلی رویا پردازن یا بودن درست شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 54 پست
درگیر کار دانشگاه بزرگتر شدم به هرجال دیگه بیکار نبودم از خستگی بیهوش میشدم

اره خب میدونی چیه من کنکور دارم باید درس بخونم اونم فکریه خودش باعث میش من برم تو فکر و ناخوداگاه حواسم پرت میش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته دارم و یکماه با یه روانشناس در ارتباطم روحیم بهتر شده ولی این فکر کردنه انقد برام لذت بخشه ک ی ...

اول اينكه روانپزشك بهتره

روش cbtخوبه ولي هزينه و طول درمان زياد داره

دارو بهت ميده كمكت ميكنه

تو هم انگار صدايي تو ذهنته كه همش تكرار ميشه؟

مثل فكر كردن ولي اينطور نيست.

من بچه بسيار باهوشيم ولي دوسال افت كردم

بخاطر اينجور مسائل

تمركز نداري و حفظ كردن برات مشكله؟

اینقدر تو رویام رفته بودم یادم رفت از مترو پیاده بشم   

حتی بعضی وقتا شب که میخوابیدم خواب میدیم و اینقدر این خواب  های من رویایی و عجیب بود دلم نمیخواست بیدار بشم  

باشه تو خوبی

منم اینطور بودم....

خیلی خوبو لذت بخش بود

زندگیمم کنار رویاهام داشتم

اما ی روز باخودم گفتم اینا ک واقعی نمیشه پس بهتره کنار بذارمو واقع بین باشم

و یکبار برای همیشه کنار گذاشتمش

و الان خیلی پشیمونم

خیلی....

رویا داستن خیلی خوبه باعث میشه هدف داشته باشی باامید جلو بری حتی در مواردی باقانون جدب و کائنات کشیده میشه سمتت

حداقل اگه حقیقی هم نشه ی حس شیرینه....

اما الان دیگه نمیتونم مث اونموقه ها باشم

تا میام رویا پردازی کنم حس منفی میاد و گند میزنه بهمچیز....

من هستم و خواهم بود چون واقعا تو رویاهام زندگی می کنم و بسیار خوبع

بعد بضی وقتا ب اوتی ک میخایش فک میکنی بعد یهو ب خودت میایی و میگی اون واقن دیگ نیس و همه چی تموم شده ..صدتا فحش ب خودم میدم ک دیگ فکرشو نکنما ولی اخه مگ دله من این چیزا حالیشه ..خدا میدونه چنبار همینطوری بغلش کردم و بوسیدمش😔

اول اينكه روانپزشك بهتره روش cbtخوبه ولي هزينه و طول درمان زياد داره دارو بهت ميده كمكت ميكنه تو ...

اره یه جمله ساده رو چند بار میخونم بعد ک میفهمم میگم وای خدایا این چی بود دیگ این ب این راحتی رو نمیفمم چرا..همون هزینش عزیزم مامانم نمیخام بفهمه البت میدونه ولی انگار ن انگار خودشو ب اون را میزنه ..سخته واسم از معدل بیست ب ۱۸ افت کنم ..واقن احساس خنگی میکنم

بعد بضی وقتا ب اوتی ک میخایش فک میکنی بعد یهو ب خودت میایی و میگی اون واقن دیگ نیس و همه چی تموم شده ...

آره منم وقتی از رویام میومد بیرون اینجوری شدم ولی هی تلقین کردم به خودم که میتونم ببینمش و باید بگ دیدمش تو واقعیت

باشه تو خوبی
منم اینطور بودم.... خیلی خوبو لذت بخش بود زندگیمم کنار رویاهام داشتم اما ی روز باخودم گفتم اینا ک ...

راحت تری بخدا ولی اره حس غم انگیزی وقتی میفهمی هیچی اونطور ک میخای نمیش

اینقدر تو رویام رفته بودم یادم رفت از مترو پیاده بشم     حتی بعضی وقتا شب که میخوابیدم خ ...

صب تا یه ساعت بعد بیداری تو جام میمونم همش دارم فک میکنم  بیخودی فسفر میسوزونم

راحت تری بخدا ولی اره حس غم انگیزی وقتی میفهمی هیچی اونطور ک میخای نمیش

دوس دارم مث گذشته باشم....

رویاپردازی کنم

باماشین مدل بالام با مردایی ک از همه نظر عالی هستنو و عاشقمن....(هربار یکی😉😁😄😄😄)

با ازادیم....

باهمچی....بدون اینکه خراب بشه خیالپردازیم

اما الان تا ی ذره میرم تو رویا باابنکه میدونم رویاستا اما باز ی حس گند منفی حتی نمیذاره تو رویا خوش باشم😢😔😔😔

آره منم وقتی از رویام میومد بیرون اینجوری شدم ولی هی تلقین کردم به خودم که میتونم ببینمش و ...

بعد میترسم ازدواج کنم بعد از فکرش نتونم درام فقط ازین میترسم