2777
2789
عنوان

از دست شوهرم آخرش دق میکنم😑😖😔

395 بازدید | 17 پست

قبلا ی شغل خیلی خوبی داشت دو ماه بعد عروسی نمیدونم رفت چکار کرد ک کردنش بیرون(ب ما نگفت اونا انداختنش بیرون فقط گفت رییس گفته ی هفته ای برو مرخصی دستگاه خرابه باید بیان درستش کنن بعدنا خودم فهمیدم ک دروغ گفته) تو ی دوماهی ک بیکار بود پدرشوهرم خیلی غر میزد بهش البته حقم داشت خب خیلی نگران بود حتی گاهی هم ب من گیر داد که اگ بهش رو نمیدادی همچین کاری نمیکرد یعنی از چشم من میدید بیکاری پسرش رو.. این گذشت  دیگ تو ی شرکت خصوصی کار پیدا کرد حقوقش خوب بود از کارش هم راضی بودیم بخدا اولی داشت خیالم راحت میشد اما صبحی رفت سرکار دو ساعته برگشت گف نیرو جدید اومده گفتن دو سه روزی برو مرخصی... دلم آشوبه میگم نکنه داره دروغ میگ ولی زیربار نمیره 😔😣 چکار کنم خانما کمکم کنین ب نظر شمام مشکوکه؟ 

انشالله قسمت تمام منتظرا... برام دعا کنین سالم بیاد بغلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مقصر نیست اگرم بیکار شده باشه. شور نزن 

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

فک کنم از اوناییه ک تا بهش دستور بدن و غر بزنن میاد بیرون

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

سلام عزیزم

منم یه برادر شوهر دارم دقیقاً همینطوریه!

سالی ی بار شغل عوض میکنه و گند میزنه و اخراجش میکنن بعد پیش خانومش یه دروغ و داستانی سرهم میکنه آخرشم گندش میاد بالا که دروغ گفته؛واقعا نمیدونم چرا یه آدم باید اینقدر دروغ بگه؟!الانم به خاطر همین قضیه بعد از ۷ سال دارن جدا میشن...😢

به پدرشوهرت بگو که بره محل کارش و پرس و جو کنه

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕

من پدرشوهرم ۲۴ ساعته مراقبش بود ولی اون باز کار خودشو می کرد؛اصلا دل به کار نمیده؛همین چن ماه پیش ۱۲۰ میلیون ضرر زد!دیگه زنش طفلک تحمل نکرد گذاشت رفت از دست دروغاش...

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕
خیلی مشکوکع ی ادم سالم و کاریو حتی اگ نیروی جدیدم بیاد بیرون نمیکننش  این ی مشکلی داره ب نظر م ...

حرف منم همینه ولی قبول نمیکنه 

ن تست نگرفتم اسمش بیارم کودتا ب پا میکنه 

انشالله قسمت تمام منتظرا... برام دعا کنین سالم بیاد بغلم