2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یکی پسر جوانمرد صداکنه. شاید جواب بدن

تگ کردم ببینم میاد

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بگم ما 3 سال خونمون رو که طبقه ی 4 هست و آسانسور هم نداره گذاشته بودیم برای فروش چون مجتمع هست و قدیمی ساخته نه فروش میرفت نه رهن میرفت آدرس یه فالگیر رو خیلی اتفاقی گیر آوردم که موکل داشت رفتم پیشش خدا شاهده من کلامی نگفتم فقط گفتم فال قهوه میخوام و تو دلم نیت برای فروش خونه و کار شوهرم کردم چون شوهرم میخواد مغازه بزنه ولی من مخالفت میکنم ولی به روش نمیارم تا فنجون رو دید گفت نیت برای فروش خونه کردین مهر ماه خونت فروش میره فلان قدر تو حساب خودت هست ولی تا مهر کم میشه 25 دی ماه یه خونه ی 100 متری معامله میکنی شوهرت هم میخواد مغازه بزنه ولی تو مخالفی آخر اسفند ماه بزنه و مغازه رو رهن کنه گفت چون خودت قبلا مغازه داشتی و خوب کار نکرده راضی نیستی و کاملا درست بود وخیلی چیزهای دیگه که واقعا راست بود الانم خونمون فروش رفته و فقط قسط آخرش مونده که خریدار 17 مهر باید بده واقعا تو حسابمون همون قدر پول هست که گفته بود 

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین

الان من منتظرم ببینم ما واقعا خونه ی 100 متری میگیریم بهش گفتم اشتباه نمیکنی من اون قدر پول ندارم ولی گفت آخر مهر ماه به خساب خودت 100 تومن میاد که برای انحصاروراثت پدرت هست از طرفی هم 25 دی ماه که گفت برام خیلی خوش یومن هست تاریخ تولد دخترمه 

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین