2777
2789

میخوام از شماها که اکثرا خانومید سوال کنم شاید دلم آروم شه اگه تو خونواده شوهرتون یه مردی باشه که همه فامیلو به جون هم انداخته باشه چون خیلی حسودو چش تنگه    بهتون چشم داشته باشه و شما به شوهرتون گفته باشینوپیامای تهدید آمیزم نشون داده باشین بهش و شوهرتون تا مرز کتککاری با طرف برپیش بره و اونم به خانوادش گفته باشه  ولی بازم خانوادش اون مرد رو به تو ترجیح بدن و چون اون مرد شوهر خواهرشونه  و همشم خونشون باشن و دورو بر شما نیان حتی بیان تو روت بگن دروغ میگی و اصلا همچین چیزی نبوده !!! شما حاضرید اصلا باهاشون دیگه رفت و آمد کنید؟ میتونید تحملشون کنید ؟ این بی غیرتیو بی اصالتیه اون خانواده رو‌نمیرسونه ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داستان زندگیت عین داستان منه ک 😐 منم دقیقا شوهر خواهر همسرم نگام میکرد ولی اخر خانواده همسرم طرف اونو گرفتن😒😏 منو همسرمم گفتیم اوکی بای😊

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

نه بزار گمشن

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

میدونم خیلیییی سخته خیلی

ولی بخاطر نامردی آدما و حاشا کردن کاش اصلا صداشو در نمیاوردی..

اگرم مزاحمت ایجاد میکرد خطتو عوض میکردی

چون گفتنشم ادمو اروم که نمیکنه هیچ..بدترم میشی

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
داستان زندگیت عین داستان منه ک 😐 منم دقیقا شوهر خواهر همسرم نگام میکرد ولی اخر خانواده همسرم طرف او ...

ماهم اما گاهی فک میکنم شاید من آدم بدیم منو شوهرم موندیم یه طرف یه خواهرش اومد  گلی بهم چرتو پرت گفت تو خونه خودم اصلا نمیتونم ببخشمش