2777
2789
عنوان

بی غیرتیه خانواده شوهر نصبت به عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 43 پست
منم شوهر خواهر شوهرم خیلی بهم نزدیک میشد همش اشاره نگاه اما بعدازاینکه به خواهرشوهرم ندادادم ادمش کر ...

بله متاسفانه تنها آدم حسابیه اون خانواده شوهر منه بقیشون واقعا بدرد نخورن حتی خواهرش تموم زحمتا و لطفای شوهرمو حاشا کرد هوووووف☹️

به این اتفاقات میگن تف سر بالا ودر این مواقع مطمین باش عروس رو بده می کنن نباید صداشو در میاوردی وار ...

خستم‌کرده بود دوسال دیوونم کرده بود حتی میومدشبا بازنو بچش بمونه چند بار من بهونه کردم که رفتن اما هر چی میگفتم شوهرم میگفت تو حساسی تا اینکه خودش یه شب دید که نصف شب هم پیام داد منم گوشیم قفل نداشت و پیاماشم حتی میومد روصفحه منم حقیقتو به شوهرم گفتم چون دیگه تحملشو نداشتم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خستم‌کرده بود دوسال دیوونم کرده بود حتی میومدشبا بازنو بچش بمونه چند بار من بهونه کردم که رفتن ...

خوب عزیزم از این به بعد عاقلانه رفتار کنید شما وشوهرتون هرجا اونا هستن نرید اونا اومدن شما پاشید واونجا رو ترک کنید بدون کوچکترین بحث وجدلی واز خانواده شوهرت توقع پشتیبانی نداشته باش هیچ جا وبا هیچ کس در مورد این قضیه حرف نزن یه مدت اینجوری رفتار کن خودشون متوجه رفتار اشتباهشون میشن

خوب عزیزم از این به بعد عاقلانه رفتار کنید شما وشوهرتون هرجا اونا هستن نرید اونا اومدن شما پاشید واو ...

نمیریم اصلا که بخوایم پاشیم فقد این همه جهل حماقت خونوادش گاهی اذیتم میکنه 

خوب عزیزم از این به بعد عاقلانه رفتار کنید شما وشوهرتون هرجا اونا هستن نرید اونا اومدن شما پاشید واو ...

نمیخوام پشتیبانم باشن چون نبودن ولی همیشه شوهر منه که حمایت میکنه خرج میکنه کارشونو راه میندازه  درسته دورشون نمیریم اما بازم تا به مشکل برمیخورن میان سراغ شوهر من   نمیفهمن الان چهار ساله  نمیدونید من از چه آدمایی حرف میزنم نیستین تو این خونواده ☹️

رفت و امد نکن من داماد خانوادشون کوچکترین کاری خطایی کنه حالا نه درمقابل من نه در مقابل بقیه همون پد ...

من پدر شوهر ندارم برادرشوهرمم فوت کرده اینا یه مشت زنن که تفریحشون دور هم جمع شدنو غیبت کردنه و اینو به تموم روابطشون حتی مرگو زندشون با مردم ترجیح میدن 

تاپیک خودم که بدردم نخورد ولی اینجا صحبتا رو خوندم چقدر مفید بود ... حداقل یه سری جوابامو اینجا پیدا کردم ...

باهات ابراز همدردی میکنم واقعا حق داری و سختِ ... فقط میتونم یه پیشنهاد بکنم که خودمم استفاده کردم تو این شرایط سخت که واقعا دل شکسته و خسته میشی غسل صبر کن . یا دو رکعت نماز بخون . فقط همینا میتونه آدمو آروم کنه وگرنه کاری ازمون ساخته نیست بیشتر از این ظاهرا

♡♪00:01 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ⊙ـ▶
تاپیک خودم که بدردم نخورد ولی اینجا صحبتا رو خوندم چقدر مفید بود ... حداقل یه سری جوابامو اینجا پیدا ...

ممنون 

ولی شاید باورتون نشه که طی همین چند روز بهشون همه چی ثابت شد 

ممنون  ولی شاید باورتون نشه که طی همین چند روز بهشون همه چی ثابت شد

کاملا باورم میشه . خدا همیشه حق رو مشخص میکنه ولی خب یه عده همچنان چشماشونو میبندن و بازم خودشونو میزنن به اون راه ...

تنها دلخوشیمون اینه که اون دنیایی هم وجود داره ... هیچی بی جواب نمیمونه

♡♪00:01 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ⊙ـ▶