2777
2789

شرایط استخدامش چطوره؟کارش دائمیه؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

همسرم مشغولن. 

همین ک زیر نظر شهرداری هست منظورته دیگ؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
همسرم مشغولن.  همین ک زیر نظر شهرداری هست منظورته دیگ؟

نه گلم زیرنظر دانشگاهن.روی پروژه کار میکنن.همسرتون تحصیلکرده ان؟میشه بگی شغلشون جیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه گلم زیرنظر دانشگاهن.روی پروژه کار میکنن.همسرتون تحصیلکرده ان؟میشه بگی شغلشون جیه؟

اینی ک همسرمن کارمیکنن پارک علم و فناوری هست، زیر نطر شهرداری. جهت هوشمند سازی شهر. 

کارشناسی ای تی هستن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اینی ک همسرمن کارمیکنن پارک علم و فناوری هست، زیر نطر شهرداری. جهت هوشمند سازی شهر.  کارشناسی ...

عزیزم درآمدشون چطوره؟استخدامشون دائمیه؟یا آشنا داشتن؟روی پروژه کار میکنن؟الان فارغ التحصیلن؟

عزیزم درآمدشون چطوره؟استخدامشون دائمیه؟یا آشنا داشتن؟روی پروژه کار میکنن؟الان فارغ التحصیلن؟

همون حقوق قانون کاره مث همه کارمندیا

2 تا 6 ماه قراردادیه بعد استخدام

چند سالع ک درسش تموم شده

اشنا داشت 

استخدام شدی؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
نه عزیزم پارتی میخواد که ندارم.چطور مگه؟

درامدشون خوبه؟؟

چجوریه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍