2777
2789

خانومایی ک واسه بچه داری بیدارین؟؟؟ 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دلی هم قبوله تهوع داغونم کرده 

آره دیگ بالاخره واسه بچه بیداری

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

من از دیشب تب داره پسرم نمیدونم چرا اخه سرماخورد بود خوب شد تا زه یادش افتاد تب کنه😐😞

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
من تا الان خواب بودم.پسرم از ساعت پنج بیدار شده😩

خوش بحالت من ک یه سره رو پامه نمیشه بذارمش زمین☹️

من ☺ رفلاکس داره میترسم خدایی نکرده تو خاب بالا بیاره بمره گلوش 

ب پهلوش بذار تو گلوش نمیپره

من ☺ رفلاکس داره میترسم خدایی نکرده تو خاب بالا بیاره بمره گلوش 

خب روی سطح شیب داربزارش عزیزم پسر منم همینطوره

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
من دخترم خوابه ولی خودم بیدارش کردم بینیش رو تمیز کردم چون نمیتونست قشنگ نفس بکشه بعد شیر دادم و دوب ...

بینیش تمیز نمیشه نمیدونم این کجا گیر کرده هر چه با پوآر میکشم نمیاد بیرون اههه😳😡😡😠😠😠😩

من دخترم خوابه ولی خودم بیدارش کردم بینیش رو تمیز کردم چون نمیتونست قشنگ نفس بکشه بعد شیر دادم و دوب ...

چه جوری تمیز میکنی 

من فین گیر دارم اما بلد نیستم وچیزی از بینیش در نمیاد