2777
2789

اول

آیا با بودنش کنارتون حس خوبی دارید؟ 

دو

آیا اون فرد شما رو به بهتر شدن تشویق میکنه؟ 

سه

اگه بیست سال کنارش باشید آیا از انتخاب تون پشیمون نمیشید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه با بیست سال هم معلوم نشه. دادگاه خانواده پره از زنانی که با داشتن عروس و داماد و نوه دارن طلاق میگیرن

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
تا با طرف نرفتی زیر یه سقف و حداقل 5 سال باهاش زندگی نکردی به هیچ عنوان نمیتونی به این سوالا جواب بد ...

چرا میشه جواب داد

من خودم روز اول با این آقا که کنارمه، حرف زدم خیلی سرد و رسمی

بعد که خواستم خداحافظی کنم برام ماشین گرفت و وقتی در ماشین بست گفت مواظب خودت باش

در حالیکه یکی از مردان محارم من که با این آقا دوست بود هم کنار ما وایساده بود

الانم ایشون بشدت مواظب من و نیازهام هست

یعنی اینقدر از تعهد و مسئولیت پذیری و اخلاق خوبش مطمئن بشید که بدونید گذشت زمان نه تنها پاکشون نمیکن ...

همیناییم که گفتی تا نری زیر یه سقف مشخص نمیشه

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
چرا میشه جواب داد من خودم روز اول با این آقا که کنارمه، حرف زدم خیلی سرد و رسمی بعد که خواستم خداح ...

چه ربطی داره چون گفته مواظب خودت باش یعنی مسئولیت پذیریش بالاست؟ شایدم اره بالاست ولی نمیشه نسخه کلی پیچید مثلا اکثر اونایی که خیانت میکنن موقع خاستگاری و ازدواجشون هزارجور قربون صدقه زنشون میرن ولی وقتی تو شرایطش قرار میگیرن خیلی راحت تعهدشونو میذارن زیر پاشون یا خیلیا موقع اشنایی میگن برات ال میکنم بل میکنم ولی دو سال بعده ازدواج همه چی یادشون میره خیلی از ادما اونی نیستن که نشون میدن 

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
چه ربطی داره چون گفته مواظب خودت باش یعنی مسئولیت پذیریش بالاست؟ شایدم اره بالاست ولی نمیشه نسخه کلی ...

درسته ولی باید امتحان کرد دیگه

من خودم تو نامزدی یبار که رفته بودیم بیرون عمدا گفتم آخ، یکم کفشم پامو اذیت میکنه، بدون اینکه قبلش چیزی بهم بگه سریع منو برد در مغازه و یه جفت کفش راحت و طبی برام گرفت، درحالی‌که هیچ تعهدی در قبال من نداشت

درسته ولی باید امتحان کرد دیگه من خودم تو نامزدی یبار که رفته بودیم بیرون عمدا گفتم آخ، یکم کفشم پا ...

خیلی سطحی برخورد میکنی با زندگی عزیزم با یه مواظب خودت باش یا یه جفت کفش خریدن نمیشه گفت که از هرنظر اوکیه تو زندگی هزارو یجور مشکلات بوجود میاد اونموقعس که ماهیت مرد و زن معلوم میشه و الا وقتی گل و بلبله و مشکلات نیست هم زن خوبه هم مرد

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹