2777
2789
عنوان

معرفی و همخونی کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 97 پست
نه اتفاقا حافظه م عین ماهی هست😂 فقط چون خیلی دلم خواست بخونم یادم موند اونم دیدی باز اسمش رو زیاد ب ...

زمان دانشجویی خوره ی کتاب بودم. الان تا کتاب میگیرم دستم خوابم میگیره     کتاب صوتی برای حالم خیلی مناسبه. ولی خودم رو وادار میکنم بخونم. اونموقع که میخوندم انقدر تو نحوه ی صحبت کردنم و استدلالم تأثیر گذاشته بود. همت کنم دوباره خوره بشم     

آینده حتما" زیباست.🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی وای من. فرانسه است دیگه کاریش نمیشه کرد   . کتاب صد سال تنهایی مارکز ( البته ایشون کلمبیای ...

البته یه قسمت هایی اشاره شد بهش که واقعیت جامعه اش رو بخصوص طبقه مرفه رو میگفت 

وایی امان از این سانسور واقعا دیگه انگار میشه یه اثر جدید! 🙁

یه صلوات برای آرامش روح مادرم، مهمانم کنید❤️ 
زمان دانشجویی خوره ی کتاب بودم. الان تا کتاب میگیرم دستم خوابم میگیره     کتاب صوتی بر ...

منم یادمه نوجوون که بودم هر روز روزنامه میخوندم روی گفتار و نوشتارم تاثیر خوبی گذاشته بود! الان دوباره شدم چاله میدونی😂

یه صلوات برای آرامش روح مادرم، مهمانم کنید❤️ 
البته یه قسمت هایی اشاره شد بهش که واقعیت جامعه اش رو بخصوص طبقه مرفه رو میگفت  وایی امان از ا ...

همون واقعیت جامعه شون مشکل داشته و صحنه دار بوده     

آینده حتما" زیباست.🥰
منم یادمه نوجوون که بودم هر روز روزنامه میخوندم روی گفتار و نوشتارم تاثیر خوبی گذاشته بود! الان دوبا ...

دقیقاً منم چاله میدونی  اونوقت شوهرم انقد شیک و باکلاس حرف میزنه من پیشش چاله میدونی ترم به نظر میام   

آینده حتما" زیباست.🥰
کتابهای جناب جلال آل احمد که من خوندم : زن زیادی، مدیر مدرسه ، سنگی بر گوری ،سرگذشت کندوها و جشن فرخ ...

ممنون از تاپیک خوب و غیر خاله زنکی شما. 

کتاب جدید که من خوندم پنجه خونین از ابراهیم مدرسی. درمورد شاه صفی نوه شاه عباس که خیلی جالب نثر روان. و شیرین نوشته اگر چه پر از صحنه های خشن و خونریزی این شاه عباسی است.

کتابهای جناب جلال آل احمد که من خوندم : زن زیادی، مدیر مدرسه ، سنگی بر گوری ،سرگذشت کندوها و جشن فرخ ...

عزیزم من لینکو گرفتم همشو تا حالا جلال ال احمد نخوندم ولی از تعریفی که کردی مشتاق شدم بخوونم مطمئنم کتابای خوبی هستن ممنون از معرفی کتابات🌹🌹🌹

بهترین نیستم اما خودمم
چقد قیمت ها گرون شده! مثل هر چیز دیگه😐 آره سانسور میکنن چون از ارتباط متاهل ها با همدیگه صحبت شده ...

من جدیدا خودمو عضو کتابخانه کردم. کتاب گرونه واقعا نمیشه خرید. لزومی هم نداره.

اخرین‌کتابی که خوندم

جز از کل اثراستیوتولتز

فوق العاده س👌

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
عزیزم من لینکو گرفتم همشو تا حالا جلال ال احمد نخوندم ولی از تعریفی که کردی مشتاق شدم بخوونم مطمئنم ...

فدات بشم عالین از زن زیادی شروع کن. مجموعه داستانه بعد مدیر مدرسه و جشن فرخنده هم که حرف ندارن. اصلاً شروع کنی خوندن دلت نمیخواد تمومش کنی.     من خودمم هنوز همه رو نخوندم. ولی خیلی مشتاقم. ترجمه هاشم میخوام بخونم داستایوفسکی خیلی داستان گوی حرفه ای هست. ولی به شرطی که مترجم هم نویسنده و داستان گوی قهاری باشه که جناب جلال هستن.   

آینده حتما" زیباست.🥰
رمان ربه کا نویسنده دفنه دوموریه من ترحمه حسن شهبازو خوندم خیلی دوست دارم این کتابو اولین رمانی بود ...

وای عالیه من دوبار کتابش رو خوندم و سه بارم یا بیشتر فیلمشو دیدم. سیر نمیشم از این داستان. جالبیش برام جنبه ی روانشناسیشه. که زندگی پر از سوء تفاهم ها و برداشت های اشتباهه     

آینده حتما" زیباست.🥰