سلام. بچه ها من خودم کتاب داستان خیلی علاقه دارم. قبلاً خیلی و الان کما بیش میخونم. کتابهایی که میخونم و یا خوندم و ذهنم یاری میکنه اینجا میذارم. میتونیم کتابها رو خوندیم راجع بهشون نظر هم بدیم. خودم شروع میکنم با چند تا کتاب جذاببببب میتونیم مترجم هم معرفی کنیم. چون خیلی تأثیر داره. خوشحال میشم اگه اهلش هستین بیاین.
نه اتفاقا حافظه م عین ماهی هست😂 فقط چون خیلی دلم خواست بخونم یادم موند اونم دیدی باز اسمش رو زیاد ب ...
زمان دانشجویی خوره ی کتاب بودم. الان تا کتاب میگیرم دستم خوابم میگیره کتاب صوتی برای حالم خیلی مناسبه. ولی خودم رو وادار میکنم بخونم. اونموقع که میخوندم انقدر تو نحوه ی صحبت کردنم و استدلالم تأثیر گذاشته بود. همت کنم دوباره خوره بشم
کتابهای جناب جلال آل احمد که من خوندم : زن زیادی، مدیر مدرسه ، سنگی بر گوری ،سرگذشت کندوها و جشن فرخ ...
ممنون از تاپیک خوب و غیر خاله زنکی شما.
کتاب جدید که من خوندم پنجه خونین از ابراهیم مدرسی. درمورد شاه صفی نوه شاه عباس که خیلی جالب نثر روان. و شیرین نوشته اگر چه پر از صحنه های خشن و خونریزی این شاه عباسی است.
عزیزم من لینکو گرفتم همشو تا حالا جلال ال احمد نخوندم ولی از تعریفی که کردی مشتاق شدم بخوونم مطمئنم ...
فدات بشم عالین از زن زیادی شروع کن. مجموعه داستانه بعد مدیر مدرسه و جشن فرخنده هم که حرف ندارن. اصلاً شروع کنی خوندن دلت نمیخواد تمومش کنی. من خودمم هنوز همه رو نخوندم. ولی خیلی مشتاقم. ترجمه هاشم میخوام بخونم داستایوفسکی خیلی داستان گوی حرفه ای هست. ولی به شرطی که مترجم هم نویسنده و داستان گوی قهاری باشه که جناب جلال هستن.
رمان ربه کا نویسنده دفنه دوموریه من ترحمه حسن شهبازو خوندم خیلی دوست دارم این کتابو اولین رمانی بود ...
وای عالیه من دوبار کتابش رو خوندم و سه بارم یا بیشتر فیلمشو دیدم. سیر نمیشم از این داستان. جالبیش برام جنبه ی روانشناسیشه. که زندگی پر از سوء تفاهم ها و برداشت های اشتباهه