2777
2789
عنوان

معرفی و همخونی کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 97 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جدیدا خودمو عضو کتابخانه کردم. کتاب گرونه واقعا نمیشه خرید. لزومی هم نداره.

درست میگی. منم یه کتابخونه باید پیدا کنم. محله ی قبلیمون بود ولی جا به جا شدیم دوست دارم نزدیک باشه قدم زنون برم   

آینده حتما" زیباست.🥰
فدات بشم عالین از زن زیادی شروع کن. مجموعه داستانه بعد مدیر مدرسه و جشن فرخنده هم که حرف ندارن. اصلا ...

مررسی عزیزم.کتاب صد سال تنهایی اصلشو نداری بدون سانسور تو نت همه سانسور هستش

بهترین نیستم اما خودمم

بچه ها نویسنده ی دومی که من بهشون خیلی علاقه و ارادت دارم. و نثر روون و خیلی خیلی زیبایی دارن آنتوان چخوف نویسنده ی روس هستن. کتابهای صوتیشون هم فراوون هست. نثرشون حرف نداره. 44 سال عمر کردن 700 اثر تألیف کردن و واقعاً داشتم دیروز به این فکر میکردم زندگی بعضیها چقدر پر باره   
معروف ترین و زیباترین کتابشون جنایت و مکافات که هر جمله اش رو باید با طلا نوشت. خیلی خیلی قشنگه.

آینده حتما" زیباست.🥰
مررسی عزیزم.کتاب صد سال تنهایی اصلشو نداری بدون سانسور تو نت همه سانسور هستش

متأسفانه ورژن اصلی که خونده بودم و خیلی خیلی قشنگ بود از کتابخونه ی دانشگاه امیرکبیر گرفته بودم که سانسور نشده بود. بعدها که خریدم دیدم سانسور شده و خیلی حالم گرفته شد.   بذار بگردم ببینم برات پیدا میکنم 

آینده حتما" زیباست.🥰
ممنون از تاپیک خوب و غیر خاله زنکی شما.  کتاب جدید که من خوندم پنجه خونین از ابراهیم مدرسی. در ...

کتابهای تاریخی من که خیلی دوست دارم. مرسی که معرفی کردین. بازم یادتون افتاد حتماً بهمون بگین.     

آینده حتما" زیباست.🥰

من همه چی میخونم ولی آخرین کتابی که خوندم آتش بدون دود از نادر ابراهیمی بود که هفت جلده و با این که بعضی جاها با نویسنده موافق نبودم (یه جاهایی درمورد سلسله پهلوی و جنایتهایی که کردنه که من فکر میکنم اغراق کرده) ولی میتونم بگم یه شاهکاره و بی نظیره واقعا اینم یه قسمت از متن کتاب

دوست داشتن خوب است،عشق،اما،عالی است.

دوست داشتن آرامش است،عشق غوغاست.

دوست داشتن دریاست

عشق،آتشفشان همیشه زنده روح

بی عشق جهان قبرستانی ست همه قبرهایش خالی خالی؛ باغی بوته هایش درخت هایش همه خشکیده و پژمرده.

بی عشق،چشمه بی آب است.

فلب،بدون راز

بازگردیم به سوی عاشقانه زیستن؛اما عشق را همه میل تن به تن ندیدن.

از نگاه به نگاه،رد پای عشق را بهتر از هر کجای دیگر می توان یافت؛از ضربه های آهنگرانه یی که بر سندان قلب می کوبند...»

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
من همه چی میخونم ولی آخرین کتابی که خوندم آتش بدون دود از نادر ابراهیمی بود که هفت جلده و با این که ...

مرسی کتابهای نادر ابراهیمی رو زیاد دیده بودم ولی هیچوقت فرصتش رو نداشتم بخونم. مرسی بابت معرفی   
بچه ها راجع به کتابهایی که اینجا معرفی میشه خوندین نظرتونو بگین. مثبت منفی.

آینده حتما" زیباست.🥰
دقیقاً منم چاله میدونی   اونوقت شوهرم انقد شیک و باکلاس حرف میزنه من پیشش چاله میدونی ترم به ن ...

اوه مای گاد

کار سخت شد برات😂

یه جین فیلمهای دهه چهل ایران و براش بذار ! مرد خوب نیست اینقد شیک و کلاس حرف بزنه😁

مرد باس جورابش بو گند بده پاهاش بدتر

مرد باس با اخم بیاد خونه یه ابرو بالا بندازه  تسبیح بچرخونه دور دست

مرد باس با صدای بلند بگه ضعیفههههه کوجایی پس

مرد باس سیبیل داشته باشه پرپشت

😂😂😂😂😂

یه صلوات برای آرامش روح مادرم، مهمانم کنید❤️ 

چند تا کتاب بی نظیر هم خوندم که واقعاً مدتها فکرم رو به خودشون مشغول کرده بودن.
کتاب جان شیفته تألیف رومن رولان ترجمه به آذین.
کتاب رنج روح ، زندگینامه ی فروید که خیلی خیلی عالیه.
کتاب مزرعه ی حیوانات جورج اورول که فکر میکنم 90 درصد این کتاب رو خوندن.
کتاب قصر با اینکه کتاب در اواخر عمر فرانتس کافکا تألیف شده و متأسفانه نصف کاره مونده ولی انقدر ارزش هنری داره که به ده ها زبان ترجمه شده و واقعاً وقتی من این کتاب رو خوندم کلی افسوس خوردم که چرا عمرش کفاف نداد تا کتاب رو تموم کنه. خیلی خیلی خیلی جذابه.

آینده حتما" زیباست.🥰
اوه مای گاد کار سخت شد برات😂 یه جین فیلمهای دهه چهل ایران و براش بذار ! مرد خوب نیست اینقد شیک و ...

خدا برامون نگهت دارههههههههههه        باشههههههه بهش میگم   
مادربزرگم عاشقش بود. میگفت دوماد باید این شکلی باشه. اینطوری حرف بزنه.   

آینده حتما" زیباست.🥰