2777
2789
عنوان

معرفی و همخونی کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 97 پست
* اقتباس ( اشتباه تایپی بود) چون تاپیکمون کتابخونیه اصلاح کردم. بی احترامی قلمداد نکنین یه وقت. &nb ...

ممنونم خیلی کار خوبی کردی دوستم 💚  چون من خیبی تند تند تایپ میکنم اشتباه زیاد میکنم

ممنونم خیلی کار خوبی کردی دوستم  💚  چون من خیبی تند تند تایپ میکنم اشتباه زیاد میکنم

فدات بشم مهربون، منم با گوشی خیلی اشتباه دارم     

آینده حتما" زیباست.🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها نویسنده ی دومی که من بهشون خیلی علاقه و ارادت دارم. و نثر روون و خیلی خیلی زیبایی دارن آنتوان ...

چرا هیشکی به من نگفت جنایات و مکافات کتاب داستایوفسکیه؟ چطور این اشتباهو کردم . واییییییی بچه ها ببخشید.

آینده حتما" زیباست.🥰
چند تا رمانش رو خریدم و خوندم اسم هاش رو میگم😍😍 بابا گوریو : ترجمه به آذین پسرعمو پونس : ترجمه س ...

کتاب صوتی باباگوریو : راوی مسعود کرامتی که صداش و روایتگریش بی نظیره . من تا فصل 10 گوش دادم دیروز دو فصل مونده   
http://book.iranseda.ir/DetailsAlbum/?VALID=TRUE&g=247873

سایت ایران صدا هم کتابهای معرکه ای رو به کتاب صوتی تبدیل کرده هم رایگانه و هم روایتگرهای حرفه ای این کار رو کردن. جنایت مکافات رو هم من کتاب صوتیش رو از این سایت گرفتم و گوش دادم عالی بود.

آینده حتما" زیباست.🥰
کتاب صوتی باباگوریو : راوی مسعود کرامتی که صداش و روایتگریش بی نظیره . من تا فصل 10 گوش دادم دیروز د ...

خیلی ممنونم دوست خوبم😘😘

تا حالا صوتی امتحان نکردم گوش بدم ببینم چه جوریه😎

یه صلوات برای آرامش روح مادرم، مهمانم کنید❤️ 
خیلی ممنونم دوست خوبم😘😘 تا حالا صوتی امتحان نکردم گوش بدم ببینم چه جوریه😎

عالیههههه اگه کیفیت صوت و روایتگری بالا باشه عاشقش میشی. به سرعت تو نصف روز یه کتاب رو تموم میکنی.   

آینده حتما" زیباست.🥰
عالیههههه اگه کیفیت صوت و روایتگری بالا باشه عاشقش میشی. به سرعت تو نصف روز یه کتاب رو تموم میکنی. ...

آخه مگه پسرم میذاره من ده دقیقه واسه خودم باشم 😑

یه صلوات برای آرامش روح مادرم، مهمانم کنید❤️