2777
2789
عنوان

چرا همه چیز رو باید ما مردا اماده کنیم؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 227 پست
حداقل کار داشته باشه بیکار باشه که از کجا بیارن بخورن😐

کار که باشه با درامد خوب دیگه بقیش کم کم با تلاش زن  و شوهر حل میشه

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

اينجا كه والا داماد عزيز فقط زحمت يه عروسي و يه تلوزيون رو دوششه!

خواستگاري،بله برون،عقد و جهيزيه كامل برعهده خانواده دختره

پس همچين سختش نيست😐😐

تازه كيفم ميكنه

مهريه هم خودتون قبول ميكنيد..ميتونيد قبول نكنيد يا بگرديد دنبال يه كسي كه با جيب شما همخوني داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی مجبورت نکرده زن بگیری..عرضه نداری فراهم کنی زن نگیر😑😐

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

فقط با قسمت مهریه موافقم 

شما سربازی میری درست ولی بچه رو کی دنیا میاره داغون میشه روحا و جسما 

جهاز nمقدار هم خانواده دختر باید در حدی بدن که مادر پسر هنوز تو سن شصت سال اون وسایل و نداره ولی عروس باید داشته باشه 😒😒

.......

خوب اینا متقابله منو همسرم از اول عقد هرکار کردیم متقابل بوده تازه از طرف ما بیشتر بوده جهیزیه کابینت پرده پدر من داده خرید عروسی شام عقد پدر من داده سیسمونی برای دخترم تازه شوهرم خونه ساخت سه سال عقد بودیم من تمام طلاهامو فروختم برای خونه 

در حق ما که بیشتر ظلم شده😂

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...

برات دعا میکنم ازدواج کنی با یه دختر خوب

الان ازدواج واسه هر دو طرف سخت شده هم دخترا حق دارن هم پسرا 

خرید جهیزیه و مراسم عقد 

هزینه عروسی و خونه و طلا 

خدا به داد جوونا برسه 

یه نگاه به آمارخیانتانادیده گرفتن زناکتک زدنشون محروم کردنشون ازخیلی چیزامثل کلفت باهاشون رفتارکردن توهمین سایت بنداز.چشم دربرابرچشم آقاپسرمردای این زمونه مردنیستن توکل دورانهای گذشته اینوثابت میکردن که آدمن الان وضع ازدواج بهتربود

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری
خوب متقابلش پسرام از دخترا خیلی توقع دارن جهیزیه و خونواده پولدارو خوشگلی و پلنگی و ای مامانم اینا ا ...

فقط مامانم اینا 

بعضیا باید اسکار بی شرفی و نمک نشناسی بگیرن....                                           شیطونکم  تیکر عروسیمه  
فقط با قسمت مهریه موافقم  شما سربازی میری درست ولی بچه رو کی دنیا میاره داغون میشه روحا و ج ...

هرچیم بیاری ایراد میگیرن 

همونو ندی سنگین تری 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

باهات هم موافقم هم مخالف 

موافقم چون واقعا ی پسر چشم بهم بزنه شده ۲۶ سالش تازه اگر شانس بیاره سال اول دانشگاه قبول شه تا ی کار پیاا کنه و پول پسنداز کنه میشه بالای سی بعدم الان پس انداز هیچ معنی نداره وقتی همه چی صد برابر میشه هروز اونوقت اون پسرم نیاز داره از ی طرفم یسری دخترا شوهرو قول چراغ جادو میبینن میخان عقده گشایی کنن و‌پز بدن ولی از جهتی مخالفم چون مردا تو زندگی تغییر میکنن و‌ پرو میشن بعد ب ما ظلم میکنید ادم میگه کاش لاقل یکم از نظر مالی چلونده بودمش حداقل کمتر دلم میسوخت والا مثلا شوهر من همه چیش اوکیه خبر مرگم الان با رضایت خودش صبح رفتم استخر الان اومدم جوری قیافه گرفته انگار چیییییی شده باید منتظر اخم و نق و غر زدنش باشم

حیوان مورد علاقم: اکسم