2777
2789
عنوان

چرا همه چیز رو باید ما مردا اماده کنیم؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 227 پست
همینجوری ک سخت دخترا رو ب دست میارن اوضامون اینه فحاشی کتک کاری خیانت بی توجهی بی محبتی وای ب حال ای ...

همش از اینه که دولت مهریه نمیگیره ازشون و همجنسامون راحت خودشونو دراختیار مردا میزازن

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
چون شما مردا درد شب اول ازدواج نمکشید  چون تو رابطه لذت و کیفش واسه شماست دردش مال زنا  ...

وا چه ربطی داره

مگه زنا کیف و حال نمیکنن؟اگه نمیکنن باس برن دکتر و مشکلشون رو حل کنن

درضمن مردا هیچ وقت حس خوب مادرشدن رو حس نمیکنن 

حس قشنگ شیر دادن

حس قشنگ لحظه ای که کلی درد کشیدی و زایمان کردی و بعدش بچه میذارن بغلت رو که با هیچ حسی نمیشن عوض کرد رو‌مردا هیچ وقت حس نمیکنن این حسا رو 

اون بدبختا هم زحمت میکشن صبح تاشب میرن سرکار زحمت میکشن بعد پولاشون رو هم برای ما خرج میکنن با عشق و علاقه تا زندگی‌راحتی داشته باشیم 

زندگی یه چیز دوطرفس یه سری حسا رو مردا دارن حس تامین کردن خانواده و ... که بهشون حس خوبی میده

و خانم ها یه سری حسای دیگه

و این دوتا کنارهم باهم به این حس ها میرسن

پس ما طلب کار که نیستیم 😐زندگی‌میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا اگه سرگرم کار و پول درآوردن نباشن و سختی نکشن

هی چشمشان دنبال زنای دیگست

زنشون اگه بهترین هم باشه قدرشناسش نیستن

چرا مردا همش دنبال خوشگلین

ایرادای زنشونو بزرگ میبینن.دلشونو زود میزنه حتی اگه به زبان نیارن ته دلشون یه زن پرنسس و عالی و زیبا میخواد.پس ما زنا چطور با قیافه شوهر حتی اگه زشت هم باشه کنار میایم و میگیم شوهرمون بهترینه

یه صلوات مهمونم کنید

😐😐😐 خب مجبور نیستی اینکارا رو کنی بیسواد بمون سربازی نرو سرکار نرو بی هدف زندگی کن ببین واسه خودت خوبه یا واسه دیگران ؟ همه اینکارا رو انجام بدی یا ن واسه خودته بهر حال همه چی با سختی ب دست میاد .

🐝🐜🐞🌳🌲🌴
ببخشید اینو میگما توهین ب خانومای سایت نباشه اما از خانومایی ک منتظرن یکی بیاد خوشبختشون کنه بدم میا ...

چ ربطی داره الان مثلا من دکتر شدم شوهر نکنم؟شوهرم نباید خونه بخره چ ربطی داره😐😐

باید ی فرقی باشه بین پسری ک از اول احساس مسئولیت میکرده و تلاشگر بوده با پسری ک تا سی سالگی باباش بهش پول تو جیبی میگیره

بعدشم درقبال جهیزیه ای ک خانواده عروس میده اقای داماد هم لااقل ی خونه باید تهیه کنه

بقیش تو زندگی باهم تلاش میکنن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
درامد خوب وجود نداره.تو این اوضاع با ۶ میلیون حقوقم سخته سر کردن

بستگی به طرف داره که تا چه حدی قانع باشه من شخصا 3 تومن حقوق واسم عالیه حتی پس اندازم میتونم بکنم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
درسته چند تا وسایل بزرگ با مرد و خانوادشه ولی واقعا کی میخره؟خانواده ی بیشعور شوهر من فقط یه تلوزیون ...

والا هنوز طلب ننشون رو هم دارن تو جهیزیه و سیسمونی دخالت میکنن از آخرم ایراد میزارن

خوب ،یک آدمی پیداکن که هم سطح خودت باشه.تجربه شخصی ام:همسر من بسیار بلند پرواز ه،اومد در خانه ما با یک عالمه قول.چیزی که طی این سال ها نصیبم شده فقط حسرت خانه پدری است و خون دل خوردن.با وجود همه حمایت های خانواده ام همیشه حسرت چیزهای از دست داده را می خورم

چرا منت الکی میزاری الان سربازی رفتن دانشگاه رفتن سرکار رفتن به خاطر خانمت میری خوب نرو اگر واسه اون الکی جو میدی مرد باید مرد باشه نه که لوس مردی که کار نکن بدرد مردنم نمیخوره زنم همینجور ادم به تلاش که زنده 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
اصلا ازدواج در  شرایط حساس کنونی جایز نیست :)))

خیر بسیار افراد پیدا میشن که با هم زندگی رو میسازن.من و همسرم از صفر شروع کردیم سختی زیاد کشیدیم.تازه تو این بین بنده بیامر شدم که به همین خاطر همسرم خیلی هزینه کرد برای درمانم خدا برای هیچ کس نیاره.اما الان در کمال آرامش در کنار دوفرزند که نور چشمانمون هستن زندگی کاملا شاد و خوب داریم.