2777
2789
عنوان

چرا همه چیز رو باید ما مردا اماده کنیم؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 227 پست

اصن جهاز وظیفه مرده همه چی وظیفشه وقتی زن میخواد

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شما مردا درد شب اول ازدواج نمکشید  چون تو رابطه لذت و کیفش واسه شماست دردش مال زنا  ...

واقعا درست میگید

زن ها خیلی سختی میکشن....

کلا یه دختر از زمانی که چشم باز میکنه  به این دنیا تا زمان پیری مدام باید سختی بکشه و محدودیت داشته باشه و حقوقش پایمال بشه

تازه آدم هم حسابش نکنن....

کاش دلها در چهره ها بود.....

تو جامعه ما به شدت به دو طرف ظلم میشه

باید و باید هر دو نفر خودشون مستقل باشن از نظر مالی

و برای ازدواج هم هر دو طرف یک اندازه خرج کنن

تو خامواده ما همینه،همه خرج و مخارج تقسیمه بین دو نفر،حتی وسایل خونه رو با هم خریدن و هر دو خانواده کمک کردن،برای خونه هم همینطور،دخترامون شروط ضمن عقد میگیرن و همه چی همه چی مساویه

کل جهیزیه رو خودم آوردم تو دوران عقد همه چی رو خودم خریدم 1000 تومن هم ازش نگرفتم عروسیم رو ب ساده ترین شکل ممکن گرفتم که بدهی هاش رو بتونه بده حسرت مسافرت و گردش و لباسای خشگل پوشیدن تو دلم موند تا بهش فشار نیاد از همه چی زدم الان زبونش عیییییییین چی درازه و زرزر میکنه بعضی از مردا جنبه ندارن باید آنقدر بچاپیشون که حالشون جا بیاد البته بلانسبت بعضیا که قدر میدونن

حرفت از طلاست بخدا... دیشب شوهرم اونقدر اذیتم کرد...داشتم خون گریه میکردم...خودشون حالا منت کشیدن ا ...

اکثرا همینن.الانم جدیدا تو سایت میبینم تز جدید اومده میگن طلاقت میدیم مهرتم میدیم تازه با وجود مهریه هم شیرن ما باید التماسشون کنیم تورو خدا طلاق نده

هرچی بشه میگن ما مردیم شما زنید مردی گفتن زنی گفتن حالا هم چهارتا شرایط و حقق و حقوق بخوایم گردنشونو کج میکنند ک گناه ما چیه!گناهتون اینه ک مردید

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

ناراحتین نیان خواستگاری والا ما خونه پدرمون راحتیم😑خودتون میاین کلی وعده میدین

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

ببخشید اینو میگما توهین ب خانومای سایت نباشه اما از خانومایی ک منتظرن یکی بیاد خوشبختشون کنه بدم میاد و اونارو بی عرزع میدونم  واقعا دخترا هیچ سختی ندارن فقط درس میخونن منتظرن یکی بیاد بگیرشون براشون رفاع فراهم کنه درصورتی ک اگ ی دختر با عرزع باشه خودش ایندشو میسازع و منتظر نمیمونه ی پسر بیاد ارزوهاشو فراهم گنه بهت حق میدم استارتر