2777
2789
عنوان

خواهشا باردارا نیان ترسناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 2813 بازدید | 126 پست
سلام ،حال الاتون میتونه چندین دلیل داشته باشه،یکیش اینه که شاید جایی که الان هستید قبلا محل فحشا و گ ...

چشم انجام میدم

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

عزیزم این اتفاق برا منم افتاده وقتی از بیرون میای خونه یه بسم الله بگو و بعد سلام بده.من که با این روش به ارامش رسیدم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت خیلی اشتباه بود راه اجنه روبه خونت بازکردی اون دعاروچیکارکردی

به یه خانمی زنگ زدم گفت برای بچه دار نشدنت انجام شده و سه بار به طلاق تو و همسرت در اون اشاره شده و از طرف خونواده همسرته😔 خودتو شوهرت بهش ادرار کنید بعدم بفرستینش به فاضلاب گلاب به روتون مام اینکار رو کردیم اما با خودم تصمیم گرفتم که به هیچکدوم از اهالی فامیل همسرم تهمت نزنم حتی توی ذهن خودم اما بعداز اینکار اختلافات منو همسرم خیلی کمتر شد ولی متاسفانه هنوز بچه دار نشدیم

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
خدا کنه دقیقا همینی باشه که شما میگی آرزو میکنم همه شون دروغ باشن

انشالله رفع بلا ميشه اگه واقعا مطمعني توهم نميزني دنبال راهكار باش دفعشون كني نترس

من خودم يكبار شب رفتم حموم از اين حموم قديمي ها كه حتي چاه نداشت آب داغ از وسط انباري رد ميشد بعد ميريخت توي چاه شب خواب يه موجوداتي رو ديدم سكته زدم توي خواب از دستم عصباني بودن كه چرا نصفه شبي مزاحمشون شدم خلاصه ديگه اونجا شب نرفتم حموم خونه ي دانشجويي مون بود قديمي بود مال خيلي سال پيش 

اينحور مسائل هست اما بايد بفكر راه حل باشي

عزیزم این اتفاق برا منم افتاده وقتی از بیرون میای خونه یه بسم الله بگو و بعد سلام بده.من که با این ر ...

خدا شاهده همییییشه این کار رو میکنم حتی همسرمم عادت دادم به این کار

چشم انجام میدم

برای دفع سحر و رفع آن این آیات را بر روی کاغذ با زعفران بنویسید

بسم الله الرحمن الرحیم
وَاضْرِبْ لَهُمْ مَثَلًا أَصْحَابَ الْقَرْيَةِ إِذْ جَاءَهَا الْمُرْسَلُونَ
وَاضْرِبْ لَهُمْ مَثَلًا أَصْحَابَ الْقَرْيَةِ إِذْ جَاءَهَا الْمُرْسَلُونَ
برحمتک یا ارحم الراحمین

سپس آن را درون شیشه ای از گلاب کرده تا در گلاب حل شود هر روز صبح یک مشت از آن را به صورت خود بمالید

کاغذی دیگر تهیه کرده با زعفران ابتدا بنویسید

بسم الله الرحمن الرحیم
سپس آیه
إِنِّي إِذًا لَفِي ضَلَالٍ مُبِينٍ
را 5 مرتبه زیر آن نوشته و در پایان بنویسید
برحمتک یا ارحم الراحمین

آن را با اب مخلوط کرده تمام بدن را با آن غسل دهید آبی که از بدن می ریزد به درون چاه نرود لذاظرفی زیر پا گذاشته و آب های جداشده را درون باغچه یا چاه آب باران بریزید

5تاواست صلوات فرستادم

خیلی ممنون مهربون 😘

منم درگیر این قضایا بودم ‌ تاحدی که توی خواب باهام رابطه برقرار میکرد و از موقع باردار شدم دیگه اصن تو خوابم نیومد و حسش نکردم ‌میدونی دلیلش چیه؟؟

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
فقط روانپزشک بقیه جیزا چرته

والا به ذهن خودمم رسیده برم پیش یه مشاوره اما وقتی یاد اون طلسم میوفتم با اون شکلک که روش با زعفرون کشیده شده بود به خودم حق میدم که ترسیده باشم 

به یه خانمی زنگ زدم گفت برای بچه دار نشدنت انجام شده و سه بار به طلاق تو و همسرت در اون اشاره شده و ...

خوب ببین چی میگم 

چهارقل بخون باصدای بلند

ایت الکرسی بخون تایک ماه همه روز باصدای بلند

قبل خواب سوری جن بخون بعدبخواب 

مشکلت کامل حل میشه 

خیلی ممنون مهربون 😘 منم درگیر این قضایا بودم ‌ تاحدی که توی خواب باهام رابطه برقرار میکرد و از ...

بچه ازت محافظت میکنه دلت گرم باشه فقط هروقت بچت دنیااومد اصلا تاده روز خونه تنهانباش