2777
2789
عنوان

خواهشا باردارا نیان ترسناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 2813 بازدید | 126 پست
من حرفتوباورمیکنم اگه بکم چیکارکنی دلت اروم میشه انجام میدی

بله انجام میدم الان آرامش میخوام نمیخوام از خونم بخاطر ترس فراری بشم هنسرم شبکاری داره و منم توی شهر غریبم خونوادم پیشم نیستن باید آرامش داشته باشم ضمنا اینم بگم که چند وقت پیشا یه دعای عجیب غریب توی باکس لباسام پیدا کردم😭😭😭 یادم رفت بگم 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله انجام میدم الان آرامش میخوام نمیخوام از خونم بخاطر ترس فراری بشم هنسرم شبکاری داره و منم توی شهر ...

نماز میخونی

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
ووووی چه ترسناک، 😱 من نمیدونم چی کار باید کرد ولی عزیزم همسرت خونه نیست تنها نمون. اگه برات ا ...

متاسفانه توی شهر غریبم و خونوادم ازم دورن فقط چند تا دوست دارم که شب ها هم نمیشه رفت خونشون که

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
بله انجام میدم الان آرامش میخوام نمیخوام از خونم بخاطر ترس فراری بشم هنسرم شبکاری داره و منم توی شهر ...

واقعا اينا رو راست ميگي؟؟؟؟باورم نميشه همچين چيزايي وجود داشته باشه ببخشيدا شايد زاييده ي ذهنته

متاسفانه توی شهر غریبم و خونوادم ازم دورن فقط چند تا دوست دارم که شب ها هم نمیشه رفت خونشون که

😞😞😞

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند   فرزند و عیال و خانمان را چه کند    دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی  دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند   
دعاروبازکردی ؟

بله باز کردم ببینم توش چیه خب نمیدونستم چیه مانتوم رو از باکس لباسام کشیدم بیرون یهو این پرت شد بیرون همینجوری به اندازه ۴۰ ثانیه بی حرکت موندم و فقط نگاش کردم بعد به خودم اومدم و به همسرم زنگ زدم با زعفرون یه شکلک روش کشیده بودن که شبیه یک بچه درحال لبخند بود توشم که باز کردم چندتا عدد بود همین منم بی تجربه بودم تو این زمینه اشتباه کردمو بازش کردم

تو خونه قرآن داری ؟؟یدونه بزار بالای سرت موقع خواب

خونم قرآن هست تو گوشیم قرآن هست من به شدت معتقدم به خدا 

بله باز کردم ببینم توش چیه خب نمیدونستم چیه مانتوم رو از باکس لباسام کشیدم بیرون یهو این پرت شد بیرو ...

کارت خیلی اشتباه بود راه اجنه روبه خونت بازکردی اون دعاروچیکارکردی

سلام ،حال الاتون میتونه چندین دلیل داشته باشه،یکیش اینه که شاید جایی که الان هستید قبلا محل فحشا و گناهان زیادی بوده،دوم شاید اجنه عاشق شما شده و میخواد بدستتون بیاره،سوم شاید یک نفر براتون طلسم گرفته برای غرض های شخصیش،و حالت های دیگه،حالا دستورالعمل:

سه تا سوره نور به مقداری خاک باغچه بخونید ،هر روز از خاک مقداری درب های ورودی منزل و حیاط بپاشید،یک چاقو الان بردارید دورتا دور خونه روی دیوار بکشید حین کشیدن ایت الکرسی بخونی تا حصاربشه،احیانا موسیقی و ترانه اگه گوش میدید فعلا بزارید کنار،اعوذبالله من الشیطان الرجیم زیاد بگید،مکانی که میخوابید حتما پاک و طاهر باشه،ان شاالله شرشون کم بشه،

واقعا اينا رو راست ميگي؟؟؟؟باورم نميشه همچين چيزايي وجود داشته باشه ببخشيدا شايد زاييده ي ذهنته

خدا کنه دقیقا همینی باشه که شما میگی آرزو میکنم همه شون دروغ باشن