2777
2789
عنوان

خواهشا باردارا نیان ترسناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 2813 بازدید | 126 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به یه خانمی زنگ زدم گفت برای بچه دار نشدنت انجام شده و سه بار به طلاق تو و همسرت در اون اشاره شده و ...

گلم گفتی تو شهر غریب یکم فک کن آخرین بار کی خانواده هاتون اومدن دیدنتون ینی کار خانواده هاتونه یا دوستاتون 

بعدشم بنظرم برو دیش ی دعا نویس دیگه انشاالله که بتونه بفهمه از چیه اینجوری میشی

خانم لطیفی ببخشید این مشکلت حل شد؟  فقط از روی کنجکاوی می پرسم

والا هنوزم هست فقط خودمو به بیخیالی میزنم تنهایی هم که جز لاینفک زندگی منه اکثر وقتا تو خونه تنهام ولی خودمو با یه جیزی سرگرم میکنم یا اینکه دعا میخونم و اینجور چیزا

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
والا هنوزم هست فقط خودمو به بیخیالی میزنم تنهایی هم که جز لاینفک زندگی منه اکثر وقتا تو خونه تنهام و ...

برام جالب بود 

ولی به طب سنتی هم مراجعه کن من به مدت خیلی حقیقت تر این مدلی بودم و بهم گفتند از سردی مغزه هرچند اصلا به طب سنتی اعتفاد ندارم ولی یه کارهایی که بهم گفتند را انجام دادم خوب بود مثلا استنشاق دود اسفند 

اگر بگی به متخصص راهنماییت می کنه و کارهای بی ضرری هم هستند دمنوش و این ها که برای سلامتی هم مفید هستند 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»