😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢 آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔 کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟ یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢. آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢 آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔 کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟ یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢. آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.
عزیزم هر اتفاقی هم افتاده باشه هر چقدر در نظر تو بد باشه اصلا فاجعه باشه اینو در نظر بگیر برای دیگران شاید بدتر اتفاق افتاده باشه .حرفاتو بزن شاید خودت داری توی ذهنت بزرگشون میکنی عزیزم سنت کمه یه زمانی من همسن تو بودم هر اتفاقی بود فکر میکردم بدتر ازین وجود نداره اینم بدون مساله های زندگیم رو به بدتربن روش سعی نکنیم حل کنیم
منم توی زندگیم لحظاتی به سختی لحظات تو داشتم که حتی الان یادم نمیاد چی بود که میخاستم خودمو بکشم به این فک کن خیلیا هستم که اگه 7ددتو بکشی داغون میشن از اینکارت😍😍
کی فکرشو میکرد شوری که انقدر دوسش داشتم باهام اکن طور کنه من همیشه فک نیکردم خیلی میخادم ...
ب ما بگو
ماهم خواهرات
جریان چیه اخه
سرچی روت چاقو کشید
بگو شاید تونستیم کمک کنبم
کی فکرشو میکرد شوری که انقدر دوسش داشتم باهام اکن طور کنه من همیشه فک نیکردم خیلی میخادم ...
به ما بگو.حساس نباش زندگی بالا و پایین داره رو خودت تمرکز کن و اعتماد به نفس داشته باش خیلی رو حرفای شوهرت فکر نکن احتمالا توی دعوا چیزایی گفته که از قلبش نبوده