2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهری که همیشه فک میکردم پشتمه امشب فهمیدم نیس  انقدر بی غیرته که به من میگه کاری نکن بزنمت&nb ...

غصه نخور عزیزم 

این روزام میگذره 

کارش که خیلی خیلی بد بوده جوری تنبیهش کن که جرات نکنه از این کارا بکنه

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
ب ما بگو ماهم خواهرات جریان چیه اخه سرچی روت چاقو کشید بگو شاید تونستیم کمک کنبم

خودش چاقو برداشته خودشو بزنه

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
کی فکرشو میکرد شوری که انقدر دوسش داشتم باهام اکن طور کنه  من همیشه فک نیکردم خیلی میخادم  ...

وسط دعوا و اختلاف  ؛ خیلی حرفها  رد و بدل میشه  دوستم ...

همه  انقدر  پخته و ساخته  شاید نباشن  ک  تو اوج عصبانیت هم  بتونن  خودشونو  و حرفهاشونو  مدیریت و آنالیز کنن !

ب خودتون  دو تا  یه خورده  فرصت بدید 

بذارید  یه ذره  فضای بین تون  آروم شه 

کاش پاشی و بری  یه دوش کوتاه بگیری  ، حتی اگر حوصله شو نداری ،  خیلی ب آرامشت کمک میکنه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
شوهری که همیشه فک میکردم پشتمه امشب فهمیدم نیس  انقدر بی غیرته که به من میگه کاری نکن بزنمت&nb ...

خیلی بی جا کرد .الان آروم باش .اما بهش نشون بده ناراحتیت رو جوری رفتار کن دیگه تکرار نکنه .اینو یادت بمونه روی شخصیت و احترام خودت کار کن .من مشاوره رفتم با کوچکترین حرف شوهرم به هم میریزم به من گفت زندگی تک بعدی نیس همه چیز شوهرت نیس که با حرفای اون زندگی رو به کام خودت زهر کنی اون فقط یه قسمتی از زندگیتیه اولین تفکرت اینه که واقعا نباید فکر کنی همسرت دنیاته .توی دنیا خیلی چیزهای دیگه داری 

دیگه درس‌نمیشه  فقط باید بمیرم تا یادم بره

عزیزم چه حرفیه میزنی همه جیو زمان حل میکنه به جز زبونم لال مرگ عزیزم فقط توکل به خدا گاهی اوقات اتفاقایی میافته که فقط باید صبر کرد و تموم میشه🤗

غصه نخور عزیزم  این روزام میگذره  کارش که خیلی خیلی بد بوده جوری تنبیهش کن که جرات نکنه ...

بهتره سری به تاپیک من بزنه برای خنک شدن دلتون تو دعوا چیکار کردید بچه ها خودشون اموزش دادن