2777
2789

دلم نمیخاد هیچی بگم 

اون قدر پرم انقدر بغض دارم که دارم دیوونه میشم 

تنها چیزی که نجاتم میده مرگه 

حتی لحظه ای نمیخام دیگه به حرفای هیچکس فک کنم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 

واي منم خيلي نگرانش شدم

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خبری شد بیاید بگیدا

فکرنکنم قبول کنه

گفتی اناستازیا میدونه ک چیشد

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       
پس چرا از شوهرش دلخور بود

من فقط حدس زدم چون نوشته بود دیگه دلوین نمیاد تو دلم

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       
دلم نمیخاد هیچی بگم  اون قدر پرم انقدر بغض دارم که دارم دیوونه میشم  تنها چیزی که نجاتم ...

بگو عزیزم شاید ما تونستیم آرومت کنیم 

حرف بزن دلت آروم بشه

من آموختم زمانی شاد بودم که قلبی را شاد کردم❤
دلم نمیخاد هیچی بگم  اون قدر پرم انقدر بغض دارم که دارم دیوونه میشم  تنها چیزی که نجاتم ...

عزیزم به ما بگو خودتو خالی کن ا

حرف بزن 

با مردن که چیزی درست نمیشه

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
آخه اینکه عاشق شوهرش بود

تو همه زندگیا دعوا هست هرکی بگه دعوا نمیوفته دروغ گفته ربطی به عشق و عاشقی نداره دو تا تفمر مختلف زیر یک سقف هستن طبیعیه اختلاف نظر پیش بیاد

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

خواهش میکنم بچگانه رفتار نکن خواهش میکنم

درددل کن بخدا اروم میشی

شمارشو داره

اومد خودش

حدس میزنم نکنه نمیتونه بچه دار شه 

همش ۱۹ سالشه بچه میخواد چیکار اینهمه وقت داره 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

میدونی ! 

همه مون  روزهای سخت  تو زندگی مون داشتیم !

روزهایی ک  زخم زبون شنیدیم  ،  روزهایی ک  دلمون شکسته ،  روزهایی ک  خواستیم  همه چیز رو بذارید و بریم  یه گوشه دنج  ک فقط آروم شیم  ......

زندگی  همیشه  روی خوشش رو ک  ب آدما  نشون نمیده ...  گاهی وقتا  مثل ته خیار  تلخ میشه ! 

ولی وقتی تلخ شد ؛  باید ب پشتوانه ی تمام  داشته ها و نعمت ها  ؛  مقاومت کرد ... 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

از تو بدتراشم هست عزیزم از تو خیلی بدتراشم هست ک باز خودمم مگه ب معجزه خدا تو زندگیت ایمان نداری؟ بگو سبک میشی 

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤