2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پسرم دو سه ماهه بود یه اسهال عجیبی گرفت.در حد یک دو قطره مدفوع رو همیشه داشت.تازه از دستشویی میاوردمش تو راه میدیدم باز دو قطره اسهال کرده.خیلی هم بی قراری میکرد.تا اینکه یک نفر خدا خیرش بده یک راهنمایی بهم کرد.گفت مقعد پسرت از اسید مدفوع سوخته.این باعث اسهال شده.اسهالم سوختگیو شدید میکنه و....مقعدش از داخل سوخته بود.گفت نوک  پماد چشمی بفرست داخل و کمی بریز توش.باورتون نمیشه فورا خوب شد

وقتی پسرم دو سه ماهه بود یه اسهال عجیبی گرفت.در حد یک دو قطره مدفوع رو همیشه داشت.تازه از دستشویی می ...

سلام عزیزم این روش واسه بچه ی ۹ ساله هم کارسازه یعنی اسهالش خوب میشه؟؟؟

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
سلام عزیزم این روش واسه بچه ی ۹ ساله هم کارسازه یعنی اسهالش خوب میشه؟؟؟

عزیزم اون مال نی نی ها بود که پوشک دارن مقعدشون از تماس مدفوع میسوزه.فکر نکنم

ولی گیاه بن سرخ(فارسیشو نمیدونم به زبون خودمون میگم)یک گلشو بنداز دم کن براش معجزه میکنه برا دستگاه گوارش

تازه مامان گل سلام، وقت بخیر🙋‍♀️🌸

تبریک میگم نی نی دار شدنتو😍

من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای تکمیل کار پایان نامه ام به همکاری مادرانی که تازه زایمان کردند، نیاز دارم🙏 اگر هم سوالی داشتید در خدمتم.

متاسفانه به خاطر شرایط کرونا فقط میتونم انلاین نمونه جمع کنم. ممنون میشم ده دقیقه وقت بذارید🌸

📍پژوهش زیر در ارتباط با وضعیت روانشناختی تازه مادرانی است که دو هفته تا سه ماه از زایمان آن ها گذشته باشد. پس فقط در صورتی که دو هفته تا سه ماه از زایمانتان میگذرد، میتوانید آزمون را انجام دهید و یا اگر افرادی با چنین شرایطی میشناسید، ممنون میشوم لینک زیر را برایشان ارسال کنید.

🔴(عزیزای دلم لطفااا فقططط در صورتی که دو هفته تا سه ماه از زایمانتان میگذرد، پرسشنامه را پر کنید🌹🌹🙏).

🛑تازه مادرانی که لطف کردند و قبلا پر کردند لطفااا دیگه پر نکنند🛑

میتوانید از طریق لینک زیر آزمون را شروع کنید.

https://survey.porsline.ir/s/h0k0wyy#?ref=wh

🔴توجه🔴(لطفااا عزیزانی که قبلا پر کردند مجدد پر نکنند)🔴عزیزای دلم لطفاااا فقططط در صورتی که دو هفته تا سه ماه از زایمانتان میگذرد، پرسشنامه را پر کنید🌹🌹🙏).

🔵خیلی مهمه که پژوهش دقیق باشد پس لطفااا فقططط کسانی که ملاک های فوق را دارند، پرسشنامه را پرکنند.

پیشاپیش از همیاری و همکاریتان کمال تشکر را دارم🌹🌹🌹🙏