2777
2789
عنوان

خانما شما بچتون به کی رفته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 62 پست
ما هم که فقط حمل کننده بودیم دریغ از یه تار مو که بهمون بره😂

همین روبگو بچه منم نارحت نیستم تاحدی شبیه باباش ومادرشوهرمه ولی عصبی میشم وقتی حتا ی کوچولم همسرم بگه به من رفته مادرش بدش میاد میگه کی گفته اصلا اینطور نیست

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
خخخ هواسم نبود . اخه از دیشب عصبیم یعنی حتا ذوق کرون بچمم میبره به بخودشون .ولش کنی میره اسمم رواز ت ...

میگفتی معمولا بچه از نظر ظاهر به خانواده پدری میره ولی از نظر خصوصیات احساسی و اخلاقی به مادر میره! هووووف خیالم راحته مامان جان!!!

یه صلوات برای آرامش روح مادرم، مهمانم کنید❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید میگفتی آره شوهرم  از این بابت خیلی غصه میخوره میگه دلم میخواد بعدی فقط شبیه خودت ...

همسرم خودش گفت من ک دوست داشتم شبیه خانمم بشه فقط خداکنه اخلاقش به ما نره . ی سکوتی شد نگو چندبار درجوابش اینو میگه میگه ظاهر ب ما رفت خداکنه اخلاقش ب مامانش بره 

همین روبگو بچه منم نارحت نیستم تاحدی شبیه باباش ومادرشوهرمه ولی عصبی میشم وقتی حتا ی کوچولم همسرم بگ ...

منم ناراحت نیستم بچه در هر صورت برای مادر خیلی عزیزه

مادرشوهر خیلی حسودی داری ! بگو مامان جان به باسنش مشکوکم بکش پایین ببینم اونم مثل شماست🤭😂

میگفتی معمولا بچه از نظر ظاهر به خانواده پدری میره ولی از نظر خصوصیات احساسی و اخلاقی به م ...

همسرم میدونه چقد بدم میاد وقتی میگه عین ما  .همسرم ی بار گفت میدونی مامان منظوری نداشت که گفتم از کدوم حرفش گفت ازینکه تو روازما جدامیکنه و کلا میگه فقط من وپسرام انگار تواصلا نیستی .گفتم همین که تو میفهمی بااینکه عروس نیستی خودش خیلیه 

منم ناراحت نیستم بچه در هر صورت برای مادر خیلی عزیزه مادرشوهر خیلی حسودی داری ! بگو مامان جان به با ...

شاید باورت نشه  اخه بچم از کمر به پایین ب نسبت بالا تنه درشت تره .اونم ی بار گفت ب برادرشوهر گفت میدونی حتا پاهاشم ب تو رفته ؟منم روبه برادرشوهرم گفتم ادامه نده کل بچگیتون رو ابه بااین نوه مامان پامیشه میشینه یه چیزی ازاین بچه میگه ک به تو رفته .گفت اره بخداابرو برامون نذاشته

همسرم خودش گفت من ک دوست داشتم شبیه خانمم بشه فقط خداکنه اخلاقش به ما نره . ی سکوتی شد نگو چندبار در ...

ببین عوض میشن من بچه خواهرمو تو بیمارستان دیدم یعنی انگار مادرشوهرش نوزاد شده بود الان همه چیزش شبیه ماست قد بالاشم بما رفته

همسرم میدونه چقد بدم میاد وقتی میگه عین ما  .همسرم ی بار گفت میدونی مامان منظوری نداشت که گفتم ...

حتما فهمیده رو این موضوع حساس شدی اذییت میکنه

سخته ولی همیشه با لب خندون جوابش رو بده مثلا بگو بجه شبیه هر کی باشه واسم مامانش تکه نمونه ست بعد بچت رو بغل کن ببوسش و هی قربون صدقش بشو خلاصه هر دفعه زیر پوستی بزن برجکش

چه جواب خوب و  دندان شکنی 👍

هرچیش بد باشه همسرم اینش حرف نداره جلو مامانش کلا پشت منه چون میده خیلی محترمانه حرصم میده .میگه توجواب نده ک دلخور نشه خودم جوابش رومیدم 

خخخ هواسم نبود . اخه از دیشب عصبیم یعنی حتا ذوق کرون بچمم میبره به بخودشون .ولش کنی میره اسمم رواز ت ...

میگفتی مادرجون خیلی دلت میخواد یکی بزا !

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

دختزم شبیه عمشه پسرم کپیه باباش فقط زحتش برا منه

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂