2777
2789
عنوان

خانما شما بچتون به کی رفته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 62 پست
حتما فهمیده رو این موضوع حساس شدی اذییت میکنه سخته ولی همیشه با لب خندون جوابش رو بده مثلا بگو بجه ...

مرسی از راهنمایت احتمال داره فهمیده باشه ب این فکرنکردم هرچند ازاول اینطوری بود هیچ وقت پیش خودش چیزی نگفتم ولی میدونه پسرش رودرجریان میزارم .بعضی چیزاواقعا قابل تحمل نیست برام ماهر شب همومیبینینم جلوهمسرم برمیگرده میگه من صبح وعصرا دلم میخوادکلاخونه شماباشم من فقط نگا چون اگه چیزی میگفتم واویلاترمیشد حالم فقط بعد ی سکوت گفتم تشریف بیارید .اگه بیداربود 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
مرسی از راهنمایت احتمال داره فهمیده باشه ب این فکرنکردم هرچند ازاول اینطوری بود هیچ وقت پیش خودش چیز ...

یه جوری شوهرت رو همراه خودت کن تا اون جلو بعضی رفتارهای آزاردهنده مادرش رو بگیره

هرازگاهی خونه نباش برو خونه اقوام خودت

یا وقتی داره میاد بگو دکترم یا فروشگاه

خلاصه نذار فکر کنه هر کار دلش خواست میتونه بکنه

من خودم به شخصه متنفرم از مهمون اینجوری همش پلاس! اجازه هم نمیدم مگه آدم چقدر میخواد عمر کنه آسایش نداشته باشه! اونم با بچه کوچیک تازه یه نفر باید کمک آدم باشه نه برعکس تنها باشی یکی هم رو‌ مخ سربار آدم هم بشه!

یه صلوات برای آرامش روح مادرم، مهمانم کنید❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.