2777
2789
عنوان

خانما شما بچتون به کی رفته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 62 پست

نارحت نیستم ازینکه شبیه مادرشوهرمه  از اولم گفتم دوست داشتم شبیه باباش باشه باباشم ک شبیه مامانشه .مادرشوهرم خوشکله ولی وقتی قبول نمیکنه پسرم ب کوچولو به من رفته نارحت میشم .یعنی واقعا دوست نداره بچم به من بره یا از محبت ودوست داشتن زیادشه همشش میگه به بچه های خودم رفتن حتا ی بارباخنده گفت کجاش ب تو رفته اصلا انگار تو نزاییدی انگار بچه منه بارها همسرم گفته پوستش موهاش ب مامانش رفته ماکدوممون موهام خرمای بوده مامان ما همه گفتن وعکسامونم تا بعد یکسال کچلیم بهش برخوردانگار گفت نه شماکه یادتون نیست من یادمه شبیه منه و برادرت یهنی مادرشوهرم و برادرشوهرم

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا پسرام شبیه شوهرمن،دخترمم شبیه مادرشوهرمه😕

البته از حق نگذریم مادرشوهرم قیافه ش خوب بود،دخترمم خوشگله

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

من دوست دارم بچه م شبیه خودم بشه یا شبیه دختر دختر خاله م

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
دخترم شبیه به پدرمه خیلی زیاد پسر شبیه برادرشوهرم میدونم پنج تا دیگه ام بیارم شبیه من نمیشن فق ...

بچه هافقط سلامت باشن . خوبه که شبیه باباتون. من ازین حرصم میگیره مادرشوهرم بافتخارمیگه شبی تو نیست حرصم میگیره چرا من ک بد نیستم 

دو تا پسرام شبیه شوهرمن،دخترمم شبیه مادرشوهرمه😕 البته از حق نگذریم مادرشوهرم قیافه ش خوب بود،دخترم ...

ما هم که فقط حمل کننده بودیم دریغ از یه تار مو که بهمون بره😂

یه صلوات برای آرامش روح مادرم، مهمانم کنید❤️ 
چقد مو گفتی پسرم کپی برابر اصل پدرش هست حتی در کوچکترین جزییات!!

خخخ هواسم نبود . اخه از دیشب عصبیم یعنی حتا ذوق کرون بچمم میبره به بخودشون .ولش کنی میره اسمم رواز توشناسنامه بچم پاک میکنه . روبه روم نشسته میگه انگار من زاییدم بچه رو

بچه هافقط سلامت باشن . خوبه که شبیه باباتون. من ازین حرصم میگیره مادرشوهرم بافتخارمیگه شبی تو نیست ح ...

باید میگفتی آره شوهرم  از این بابت خیلی غصه میخوره میگه دلم میخواد بعدی فقط شبیه خودت باشه😁

یه صلوات برای آرامش روح مادرم، مهمانم کنید❤️ 
ما هم که فقط حمل کننده بودیم دریغ از یه تار مو که بهمون بره😂

دقیقاااا😕

البته باز خدارو صدهزارمرتبه شکر که سالمن،قیافه به کی رفته انقدرام مهم نیست

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .