2777
2789
عنوان

مهمونی شام دارم

538 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها فردا ده نفر مهمون دارم با خودمون میشه سیزده نفر کلا برنج ومرغ میخوام بذارم ولی نمیخوام زیاد هزینه کنم چی بذارم کنارش سالاد ماست یا چی به صرفه باشه اصلا نمیدونم چکارکنم برنج چندپیمانه بذارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سالاد ماکارونی درست کن توش مرغ هم بریز نگن خسیسی

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

13 پیمانه برنج بزار 6 تاشو زرشک پلو کن 7 تاشو شوید پلو مرغم که میزاری سالاد هم هزینه ای ندارع سالاد کاهو بزار با نوشابه... سفرتم رنگین میشه دسر هم جای ژله نشاسته زعفرونی بزار چن. تا سوپخوری سفرت رنگیتر میشه

سالاد سفره رو رنگین تر نشون میده به نظرم سالاد بهتر باشه

اگه تو خونه ترشی هم داری بذار

من برای هر دو نفر یدونه از این لیوان فرانسوی ها برنج در نظر میگیرم در اخر یه لیوان اضافه میریزم

شما هشت تا لیوان برنج بریزی کاملا کافیه

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

تودیس که اگه اضاف اومد ..‌‌.دهنی نباشه واستفاده کنی

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

هریک کیلو برنج واسه ۶نفره

سبزی خوردن ارزونتر درمیاد میتونی سالاد کلمم درست کنی اونم هزینه زیاد نداره یدونه کلم متوسط بخر خیلی سالاد میشه ۴تام هویج رنده ریزکن کلمم ریزریز کن توش نعناع خشک و شوید بریز با سس مایونز

13 پیمانه برنج بزار 6 تاشو زرشک پلو کن 7 تاشو شوید پلو مرغم که میزاری سالاد هم هزینه ای ندارع سالاد ...

چطوری زرشک پلو وشوید پلو بذارم شرمنده بلد نیستم میشه بگین چطوری

غذاها رو تو دیس بکشم یا تو بشقاب هرکس جدا بذارم میوه چی بدم 

غذاها دیس باشن بهتره

میوه هم بستگی به هزینه ای که میخوای بکنی داره

سیب و خیار و نارنگی مثلا

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
سالاد ماکارونی درست کن توش مرغ هم بریز نگن خسیسی

نه عزیزم کلا تو خانواده امون دوطرف بیشتر از یه غذا تدارک نمیبینن مهمون خواهرشوهرمه از شهرستان اومده