2777
2789
عنوان

اینکه فحش میدیو قفل میکنی خودش نهایت بیشعوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 48 پست
عکس کیک گذاشت بعد گفت پاک میکنم ماهم گفتیم عکس کیکو چرا پاک میکنی آخه شدیم بیشعور

خب کارم میخواستم بزارم توی پیجم دوست نداشتم بره توی گوگل میخواستم پاک کنم یه سری ها هر چی از دهنشون در میاد میگین میشه بیشعوری 

مثل مریضه1111که خیلی راحت توهین میکنه به آدم 

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایکاش بدونیم تو مجازیم نباید فحش داد که اینقد راحت فحش دادی

کسی مسخره میکنه باید جنبه هم چیز همه داشته باشه 

بعد از این اینم بدون نه اینجا نه شما اونقدر مهم نیستی که بخوام کل کل کنم و مثل شما بیکار باشم بخوام وقتم رو بزارم اینجا شما هی تایپک بزن ریپلایی کن برام اصلا ارزش نداره ونمیخونم 

.
کسی مسخره میکنه باید جنبه هم چیز همه داشته باشه  بعد از این اینم بدون نه اینجا نه شما اونقدر م ...

آره شما باکاری‌ راست میگی پس برو به کیک درست کردنت برس خانوم با شعور

فقط شعار خوب دادی حق الناس 

من که حلال نمیکنم

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
آره شما باکاری‌ راست میگی پس برو به کیک درست کردنت برس خانوم با شعور فقط شعار خوب دادی حق الناس&nbs ...

من از شما معذرت میخوام اگه چیزی گفتم ولی شما هم قبول کن  نباید کار منو مسخره میکردی آخه من اون عکس رو میخواستم لوگو بزارم روی کارم بی دلیل نبود حذف عکسم

به هر حال من از گردن خودم برداشتم دیگه خود دانی 

.
چیه😑 من + اینا @___یخمک_500_تومنی___     @kiyantala     @مهلا155 ‍&nbs ...

اوه اوه نیلای اینجا کجاست دختر 

منو اوردی تونل وحشت 👀👀

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اوه اوه نیلای اینجا کجاست دختر  منو اوردی تونل وحشت 👀👀

😂😂😂 دنبال اپلاسیون کاره😐

من اپلاسیون نمیرم😶

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

سلام خوبی عزیزم  ی مرکز اپیلاسیون مطمئن و خوب و تمیز میشناسی معرفی کنی بهم؟؟و اینکه قیمت کل بد ...

مرکز اپیلاسیون پیرایه بلوار نصر نرسیده به خیابان کانادا تقریبا روبروی مسجد ابوالفضل میشه بزرگ زده عروس پیرایه  تمیز و عالی  👌

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
😂😂😂 دنبال اپلاسیون کاره😐 من اپلاسیون نمیرم😶

😎منم نمیرم بزن قدش😩👐👐ترس لعنتی نمیذاره برم 

مرکز اپیلاسیون پیرایه بلوار نصر نرسیده به خیابان کانادا تقریبا روبروی مسجد ابوالفضل میشه بزرگ زده عر ...

ممنونم عزیز. دلم 

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
😎منم نمیرم بزن قدش😩👐👐ترس لعنتی نمیذاره برم 

😓پشمک حاج عبدالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

😓پشمک حاج عبدالله

سلااااام نیلللااااایی صدای منو میشنوی ؟؟؟

من از دو سه رو قبل دارم باهات حرف میزنم سایت خرابه شاید چند روز دیگه پیام منو بخونی😐😐😐نه بابا هلوییم واسه خودم _خودم اپی میکنم  😆😆

سلااااام نیلللااااایی صدای منو میشنوی ؟؟؟ من از دو سه رو قبل دارم باهات حرف میزنم سایت خرابه شاید چ ...

😂😂😂 سلام ن دیگه سایت درست شد

😂افرین

1
5
10
15
20
25
30
35
40