2777
2789
عنوان

اینکه فحش میدیو قفل میکنی خودش نهایت بیشعوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 48 پست

خوندم تاپیکشو خو چرا اینجوری کرد واقعا!؟؟؟آخه کسی چیزی نگفت که

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاپیکش خوندم چیزی نگفته بدبخت.اول خودت شروع کردی.خب دوست داره عکسش پاک کنه به من و شما چه

وااا من چه شروعی کردم گفتم عکس کیکو چرا پاک میکنی همین 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
کیا شیرازی ان؟؟

چیه😑

من + اینا

@___یخمک_500_تومنی___  

@kiyantala  

@مهلا155‍ 

@ویلی_وونکا  

و اون دلبرررر چش سفید که رف😑

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

وااا من چه شروعی کردم گفتم عکس کیکو چرا پاک میکنی همین 

خب شما با ی کاربر دیگه انگار دارین مسخرش میکنید.شاید دلنازک بوده اعصابش خورد شده ی چیزی گفته

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
چیه😑 من + اینا @___یخمک_500_تومنی___     @kiyantala     @مهلا155 ‍&nbs ...

سلام خوبی عزیزم 

ی مرکز اپیلاسیون مطمئن و خوب و تمیز میشناسی معرفی کنی بهم؟؟و اینکه قیمت کل بدن رو بگی بهم ؟؟؟

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
سلام خوبی عزیزم  ی مرکز اپیلاسیون مطمئن و خوب و تمیز میشناسی معرفی کنی بهم؟؟و اینکه قیمت کل بد ...

😂اپلاسیون نکردم ✋😑

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

خب شما با ی کاربر دیگه انگار دارین مسخرش میکنید.شاید دلنازک بوده اعصابش خورد شده ی چیزی گفته

خانوم من چه مسخره ای کردم?

اینکه بیای بگی عکس کیکو پست دوم میزارم چون میخام برش دارم خنده دار نیست؟

همم دقیقا همین پستو گذاشتن که کیکو چرا میخای پاک کنی

خانوم من چه مسخره ای کردم? اینکه بیای بگی عکس کیکو پست دوم میزارم چون میخام برش دارم خنده دار نیست؟ ...

خب عزیزم میگم شاید دل نازک بوده اون یکی دوتا پست شما ناراحتش کرده.حالا مردم این همه توهین میکنن اینم یکی از اونا.بیخیال حلال کن

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
خب عزیزم میگم شاید دل نازک بوده اون یکی دوتا پست شما ناراحتش کرده.حالا مردم این همه توهین میکنن اینم ...

نه بابا  چیزی نبوده که حلال نکنم 

فقط ایکاش بدونیم چون تو مجازییم نباید فحش بدیم همین 

مرسی عزیزم