2777
2789
عنوان

من دیگه یه زن قوی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 61 پست
عزيزم همه مشكل دارن،منم امروز صاحب خونه جوابمون كرده با پول پيش كم يه بچه موندم كجا برم،برات ارزوي خ ...

بمیرم برات خدا مشکلت رو حل کنه

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
کاملا میفهمم همین الان که دارم برات مینویسم دارم زار میزنم از درد و تنگی نفس و عقده یه روز سالم زندگ ...

انگار خدا ماها رو واسه درس عبرت بقیه آفریده 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو همون ای یو ای روهم امتحان کن،هیچکی به اندازه عروسه خالم اذیت نشد باور کن توهم برو اگ دوس داری یه ...

باشه 

خدا دل همه کسایی ک به خودش رو زدن و به خودش امید دارن شاد میکنه من روزی یکبار سوره انبیا ب نیت بارد ...

باورت میشه همه نوع ختمی برداشتم 

این ختم انجام بده  جواب میگیری

مرسی 

خوب پس اینکار جز خون به دلش کردن چه فایده داره؟ 

خودشم افسردگی گرفته من دیگه کی بودم تو زندگیش

خودشم افسردگی گرفته من دیگه کی بودم تو زندگیش

ممنون که به افسرده تر شدنش کمک میکنی

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

من خواهرشوهرم ۹ سال بچه نداشت دوسال اول پیشگیری داشت بعد بچه دار نشد ۷ سال دکتر میردامادی رفت بعدش میگه دیگه ول کردم گفتم شد شد نشدم خدا روشکر هر چی خدا بخواد میگه خیلی کارا کردم نشد دیگه مغزم خسته شد سپردم به خدا 

خلاصه تو سال نهم ازدواجش برای سردرد و سرگیجه که داشت دکتر آزمایش مینویسه تو اون آزمایش متوجه بارداریش میشن

دختر عموی خودم شوهرش اسپرمش صفر شد صفرا 

۵ بار آی وی اف کرد کلی اذیت شد همه کارای درمانو خودش تنهایی پیگیر بود میگفت من از خدا میخوام و تلاشمم میکنم خلاصه بعد ۱۲ سال بدون هیچ درمانی در حالی که دنبال پول برای آی وی اف بود متوجه شد بارداره دکترا همه گفتن معجزه شده 

اولشم همه دکترا میگفتن یا بارداری پوچه یا داخل لوله رحمیه  و شاید سقط بشه و....

باور کن هر ماه بارداریش سونوی کامل داشت که ببینن واقعا همه چیز درسته 

الان بچش کلاس اوله

من خواهرشوهرم ۹ سال بچه نداشت دوسال اول پیشگیری داشت بعد بچه دار نشد ۷ سال دکتر میردامادی رفت بعدش م ...

کاش حداقل خبر بارداری بقیه رو به من نمیگفتن خداروشکر الهی هیچ زنی به درد من دچار نشه ولی آدم حساس میشه کاش اطرافیانت درکت کنن

کاش حداقل خبر بارداری بقیه رو به من نمیگفتن خداروشکر الهی هیچ زنی به درد من دچار نشه ولی آدم حساس می ...

اینایی کهربهت گفتم یکیش مادر شوهره فولاد زره داشت و واویلا 

و اون یکی خانواده شوهر آزار ده 

تو از خدا بخواه و بگو میسپرم بهت خدا در بهترین وقت بهت میده 

فقط استرس و اضطراب نداشته باش و ورزش کن حتما ورزش بدنو برای بارداری آماده میکنه 

از پزشکت بپرس 

و سردی اصلا مصرف نکن 

با شوهرت خوش باش خوشی کنید تا میتونید مثل اول ازدواج 

شوهرتو تو باید شاد کنی با شادی خودت خدا دوس داره 

و حتما بهت بچه گوگولی میده 

الانم حیف روزگارتو با غصه خراب کنی تو به کار خدا اعتماد کن 

اینایی کهربهت گفتم یکیش مادر شوهره فولاد زره داشت و واویلا  و اون یکی خانواده شوهر آزار ده&nbs ...

مرسی عزیزم 

مرسی عزیزم 

عزیزم تو خدا در رحمتش ببین انقد هر روز با خودت بدها رو تکرار نکن بابت داشته هات شکرگذاری کن حتی کوچکترین چیز 

من با دختر عموم که گفتم خیلی صمیمیم 

انقد قشنگ شکر خدا میگه دلم ضعف میره میگه فلانی الان که به گذشته نگاه میکنم میبینم خدا باید همون وقت بهم بچه میداد نه زودتر خدا وقتشو میدونست من نمیدونستم 

شکر شکر شکر 

با خدا عشق کن عزیزم به زودی دامنت سبز میشه و این روزا خاطره میشه هیچ کس حکمت خدا رو نمیدونه