2777
2789
عنوان

من دیگه یه زن قوی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 61 پست
عزیزم داییم یه بچه برداشت بعد که بچه متوجه شد افسردگی شدید گرفت 

این که دلیل نشد

این بسته به تربیت خودت داره

بنظرم برو دنبالش

اینهمه آدم به فرزندی قبول شدن و مشکلی هم نداشتن

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
منم مثل شما دیگه قوی نیستم . یه بارداری نیم کاره و بعدش مشکلات شدید معده باعث شده که نتونم باردار شم ...

تا تو اون مشکل قرار نگیری درک نمیکنی فکر میکنم قلبم از هم متلاشی شده  

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیگ‌بردیم از اینور نازایی از اونور اخلاق شوهرم یه آدم بی آبروعه خاله زنگ وابسته به پدر و مادر.اصلا نمیدونه زن چیه.خسته شدم خدایا

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
عروسه خاله من آی وی افه چیه یه همچین چیزی کرد خداروشکر حامله شد بعداز دوازده سال یه نینی الان توبغلش ...

بخدا رفتم درمانی نیست نکردم البته جز ای یو ای ولی نشدم بخدا نشدم 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
برای منم دعا کنین مث شما معجزه بشه

میشه تو قنوت نمازت دعای زکریا بگو 

رب لاتزرنی فردا و انت خیر الوارثین

قبل نزدیکی ذکر یونسیه بگو

لا اله الا انت سبحانک آنی کنت منالظالمین

رو ب آسمان از ته دل 7 بار بگو یا ارحمرالراحنین

خدا دلتو شاد میکنه 

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
چرا تو وجود خودم لمسش نکنم به عنوان یه زن این خیلی درخواست زیاد یه یکی این حرف رو به خدا بزنه شاید ش ...

عزيزم همه مشكل دارن،منم امروز صاحب خونه جوابمون كرده با پول پيش كم يه بچه موندم كجا برم،برات ارزوي خوشحالي مي كنم،شايد خدا دل من رو هم شاد كرد،امروز رو همش گريه كردم،بيچاره پسرم مي شينه تو سكوت نگام مي كنه😔😔😔

تا تو اون مشکل قرار نگیری درک نمیکنی فکر میکنم قلبم از هم متلاشی شده    

کاملا میفهمم همین الان که دارم برات مینویسم دارم زار میزنم از درد و تنگی نفس و عقده یه روز سالم زندگی کردن چند روزه گریه ولم نمیکنه . انگار هیچ کس مارو نمیفهمه . تازه من بعد از سقطم و تزریق خون هپاتیتم گرفتم . حالم از زندگی بهم میخوره

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟
منم آندومتریوز داشتم چسبندگی لوله داشتم فیبروم داشتم کم کاری تیروءید داشتم ولی فقط و فقط از خدا خوا ...

تو برام دعا کن خدا صدای تو رو بهتر میشنوه دیگه از دعا کردن هم خسته شدم 

میشه تو قنوت نمازت دعای زکریا بگو  رب لاتزرنی فردا و انت خیر الوارثین قبل نزدیکی ذکر یونسیه ب ...

گفتم همه رو. فایده نداره. ممنون. ان شاءالله دامن همه منتظراش سبز شه

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
منم دیگ‌بردیم از اینور نازایی از اونور اخلاق شوهرم یه آدم بی آبروعه خاله زنگ وابسته به پدر و مادر.اص ...

کاش اصلا به دنیا نمی امدیم

گلم خداروشکر مشکلت بدتر نیس.

بخاطر حرف دیگران زندگی خودتو همسرتو داغون میکنی ک چی؟

بکش بیرون ازین فازها،

تمام زیبایی زندگی ک با بچه نیس،

خودتو شوهرت کیف زندگیو کنید دوتایی

دور دنیا بگردید

هرکاری دوسدارید بکنید

خیلیا بچه دار نمیشن ک راحت باشن

تفکرتو عوض کن 

یبار بیشتر ک زندگی نمیکنی

لطفا خوش باش با همسرت

بخدا رفتم درمانی نیست نکردم البته جز ای یو ای ولی نشدم بخدا نشدم 

خو همون ای یو ای روهم امتحان کن،هیچکی به اندازه عروسه خالم اذیت نشد باور کن توهم برو اگ دوس داری یه سوالم بگیرم برات

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
میشه تو قنوت نمازت دعای زکریا بگو  رب لاتزرنی فردا و انت خیر الوارثین قبل نزدیکی ذکر یونسیه ب ...

من همه این کارا رو کردم نشد که نشد

تو برام دعا کن خدا صدای تو رو بهتر میشنوه دیگه از دعا کردن هم خسته شدم 

خدا دل همه کسایی ک به خودش رو زدن و به خودش امید دارن شاد میکنه

من روزی یکبار سوره انبیا ب نیت بارداری تا 70 روز خوندم

باید ب سمت خدا قدم بردارید 

فقط و فقط توکل

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند