سلام دوستای گلم من امروز صبح بی بی زدم فکر کنم یک دقیقه شد یا ن دیدم منفیه بیخیالش شدم و انداختمش دور ...چند دقیقه قبل اومدم تاپیک دوستم دیدم نوشته بعد نیم ساعت خط انداخته و وقتی دوباره تکرار کرده سریع خط انداخته و مثبت شده....منم رفتم باز نگاه کردم ب بیبیم دیدم خط انداخته.....اشکم بند نمیاد دوستان برا همه منتڟرا دعا کردم برا همه نی نی سایتی ها....قربون امام حسین برم الهی....بنظرتون حالا مثبته واقعأ؟؟میشه منفی باشه؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اره مثبته کاذب ک خط نمیندازه خیلیم پررنگه دقیقه رو ول کن حامله نباشی اصلا خط دومو نمیندازه ب احتمال زیاد حامله ای ی بیبی دیگه بزن الان و برو فردا آزمایش خون تا صد در صد مطمعن بشی
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
✔تیکرتولدیه خانومه خاصه✔ که اووونم منم... ۱۳بدربه دنیا اومدم دلیل دارم واسه خاص بودنممم . خب خوشگل خانومی که امضاموخوندی حالا واسه موفقیتم یه صلوات خوشگل بفرست .باتشکر ....عشقتون💓 negin💓
اره مثبته کاذب ک خط نمیندازه خیلیم پررنگه دقیقه رو ول کن حامله نباشی اصلا خط دومو نمیندازه ب احتمال ...
خط نمیندازه پس چی میندازه 😁😁😁
من ۳ بار تجربه تلخ مثبت کاذب داشتم
متنفرممم از بیبی چک
هم یک خطش دلمو شکوند هم دو خطش 🙂
فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40