2777
2789
عنوان

عکس رنگی

4049 بازدید | 35 پست

سلام خانوم ها

من شنبه وقت عکس رنگی دارم .....حالا بماند که چقدر از دردش می ترسم  و اینکه منشی مطب هم گفت ما هیچ گونه مسکن و دارو و شیافی قبل از عکسبرداری استفاده نمی کنیم!!

یه سوالی که برام پیش اومده اینه:

اینی که میگن تو ماهی که عکس رنگی واژینال می ندازین، جلوگیری کنید و باردار نشید ، درسته؟ ظاهرا چون در معرض اشعه قرار می گیری و از این صحبتها!

اره میگن باید جلوگیری کنی بجه خارج رحمی میشه 

منم ماه بعد میخام برم خیییییلی میترسم 

هزینش چقدره

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله اون ماه جلوگیری داشته باشی بهتره چون تخمک در معرض اشعه قرار میگیره

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

عزیزم دردش قابل تحمله

من چندروز قبلش داکسی ساکلین خوردم

صبح عکس رنگی یه دیازپام و مسکن خوردم

البته خود ازمایشگاه واسم نوشتا

خداروشکر دردش قابل تحمل بود

مثه درد پریودی

چندثانیه

اگر بهم بگن صدبار دیگه هم میرم 

اصلا نگران نباش

نه نزدیکی بکن خیلیا همون ماه باردار شدن

انشاالله که نتیجه بگیری خوشگله

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
عزیزم دردش قابل تحمله من چندروز قبلش داکسی ساکلین خوردم صبح عکس رنگی یه دیازپام و مسکن خوردم البت ...

مرسی از انرژی مثبتتون. آزمایشگاه به من گفتی هر چی خوردی یا استفاده کردی ، مسئولیتش پای خودت!! 

راجع به جلوگیری ، شما می گی نزدیکی رو داشته باش.خیلی ها هم تو همین صفحه گفتن خطرناکه

خودت قبل رفتن ژلوفن بخور برو  من که جلوگیری نکردم همون ماهم باردار شدم الانم ۱۹ هفتمه

وای خوش به حالتون. نتیجه ی عکس برداری چی بود؟ لوله هاتون باز بود یا بسته؟