2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 4049 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همون موقع میره عکس رو تو مانیتور می بینه و اگر لوله ها بسته باشه متوجه میشه و با فشار لوله ها رو ...

ممنونم من با بیهوشی انجامش میدم چون آستانه دردم پایینه، آره دکتر منم گفت قرص کلومیفن بهت نمیدم چون ماهی که میخوای عکس رنگی بگیری نباید دارو مصرف کنی ولی اقدام داشته باش

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم
آره همون روز جواب رو میدن اگه گرفتگی باشه اصولا با فشار مایع حاجب باز میشه مگر اینکه گرفتگی شدیدی با ...

خیلی ممنونم منم ابن سینا میرم کلا چقدر طول میکشه ؟ ناشتا باید باشم فک کنم چون بیهوش میکنن

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم
خیلی ممنونم منم ابن سینا میرم کلا چقدر طول میکشه ؟ ناشتا باید باشم فک کنم چون بیهوش میکنن

اگه قبلش سونو داشته باشی نزدیک 2 ساعت فقط معطل سونو میشی چون دکتر سونوگرافی 9:15 تا 9:30 میاد تا بری واسه عکس شده 10 

چون بیهوشی هم داری حدود 2 ساعت با صف انتظار و حاضر شدن جواب عکس طول میکشه. خود عکس زمانش خیلی کوتاه هست بیهوشی هم در حد همون بهت میدن یعنی خیلی زود بهوش میای اگه سرگیجه نداشته باشی 5 تا 10 دقیقه بعدش سرم رو هم وا میکنن