2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 4049 بازدید | 35 پست
مرسی از انرژی مثبتتون. آزمایشگاه به من گفتی هر چی خوردی یا استفاده کردی ، مسئولیتش پای خودت!!  ...

عزیزم خب اگر نگرانی اون ماه نزدیکی نکن

بذار ماهه دیگه

اما قبل از عکس حتماااااااا مسکن بخور

من یک ساعت قبلش دیازپام و کدوئین خوردم

بعد عکسم شیاف گذاشتم که عفونت نگیرم

خود ازمایشگاه داد

عجب ازمایشگاه مزخرفی رفتی عزیزم 

واسه من دوتا قرص دیگه داد ک عفونت نگیرم اسمشون یادم. نیست

برو پیش دکترت بهش بگو که ازمایشگاه هیچی بهم نداد

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب اگر نگرانی اون ماه نزدیکی نکن بذار ماهه دیگه اما قبل از عکس حتماااااااا مسکن بخور من یک ...

همین یه گزینه (آزمایشگاه) رو دارم. به دکترم زنگ زدم ،گفت گوش نده به حرفشون. قبلش شیاف دیکلوفناک بذار  و آنتی بیوتیک سفکسین بخور. 

همین یه گزینه (آزمایشگاه) رو دارم. به دکترم زنگ زدم ،گفت گوش نده به حرفشون. قبلش شیاف دیکلوفناک بذار ...

اره عزیزم دکترت درست گفته

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
لوله چپم بسته بود با عکس باز شد  احتمال بارداری خیلی میره بالا حتی با وجود باز بودن لوله ها

چقدر عالی ....میشه یه قبل راجع به خودت بگی. می خوام ببینم شرایطمون شبیه بوده یا نه. قبل از این مرحله چه اقداماتی کردی؟

خانم های مهربون، رفتم و عکس رنگی انداختم. هر دو لوله ام بسته بود !! و بعد از بیست دقیقه تلاش دکتر باز شد! دردهم نداشت به اون صورت (فقط موقع گذاشتن دستگاه و فشار دادن اون مایع داخل رحم احساس درد داشتم). ولی انگار برای اونهایی که لوله شون باز بود درد داشت!! خدا رو شکر خیلی خوشحالم از نتیجه . دکتر رادیولوژیست بهم گفتم شاید دلیل حامله نشدنت تو این یک سال این بوده

منم منتظرم پریود بشم و این ماه برم واسه عکس و میخوام بیهوشی برم چون شنیدم خیلی درد داره، دکترم نگفت نزدیکی نداشته باش تازه گفت قبلش نداشته باش ولی بعدش اشکالی نداره. شنیدم احتمال بارداری رو هم افزایش میده 

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم
خانم های مهربون، رفتم و عکس رنگی انداختم. هر دو لوله ام بسته بود !! و بعد از بیست دقیقه تلاش دکتر با ...

دوستم، همون موقع جوابش رو میدن ؟ یعنی در حین انجام عکس رنگی بازش کردن ؟

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم
منم منتظرم پریود بشم و این ماه برم واسه عکس و میخوام بیهوشی برم چون شنیدم خیلی درد داره، دکترم نگفت ...

منم ابن سینا با بیهوشی انجام دادم اما اونجا بهم یه برگه دادن که نوشته بود حتما ماهی که عکس رنگی میگیرید پیشگیری کنید باردار نشید.

آره همون روز جواب رو میدن اگه گرفتگی باشه اصولا با فشار مایع حاجب باز میشه مگر اینکه گرفتگی شدیدی باشه

ایشالله به راحتی انجام میدید و مشکلی ندارید.

آره همون موقع میره عکس رو تو مانیتور می بینه و اگر لوله ها بسته باشه متوجه میشه و با فشار لوله ها رو باز میکنه . فقط باهاشون همکار ی کن و نترس. دردش کمه. منتها برای اونهایی که لوله هاشون باز بود ، انگار دردش بیشتر بود. من از دکتر زنانم که پزشک حاذقی هم هست راجع به جلوگیری تو این ماه پرسیدم . گفت نزدیکی داشته باش فقط داروهات رو (مثلا لتروزول) نخور. خودش گفت نمی خواد جلوگیری کنی. احتمال بارداری توی این ماه یا ماه آینده هست