2777
2789

سلام من چند روز پیش تپش قلب و تنگی نفس گرفتم الان تو هفته ۲۲ هستم دکتر بهم این قرص و داد و گفت تا زایمان مصرف کنم به جنین ضرری نداره استرس گرفتم نمیخورم بازم تپش قلبم شروع شده 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

قرص فشار بارداری متیل دوپا هست نه متورال با دکتر زنان حتما مشورت کن

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

فشارت چنده؟ شاید دکتر بهت اسپرین هم بده

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشارم خوب بود ۱۰ بود ولی تپش قلب و تنگی نفس داشتم خیلی 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

نخور بنظرم😑قرص ها بی تاثیر نیستن تو بارداری صد در صد اثر داره. برای زردی بچم که رفتیم بیمارستان یه خانومی بچشو آورده بود دور از شما قرص ضد استرس و اینا استفاده کرده بود بچش لرزش گزفته بود 20روز بود بنده خدا بیمارستان بود با بچش. مرخصم که شد بهش گفتن باید هر هفته یکبار برای چک بچشو ببره بیمارستان. من خودم هرچی بهم دارو میداد دکتر نمیخوردم. شایدم مشکلی پیش نیاد نظر شخصیمو گفتم فقط

۲۴ ساعت بستری هم شدم 

نخور بنظرم😑قرص ها بی تاثیر نیستن تو بارداری صد در صد اثر داره. برای زردی بچم که رفتیم بیمارستان یه ...

منم نمیخورم اصلا تا الان یه استامینوفن ساده هم نخوردم دمیترون هیچی نخوردم ولی تپش قلب امونمو بریده 

منم نمیخورم اصلا تا الان یه استامینوفن ساده هم نخوردم دمیترون هیچی نخوردم ولی تپش قلب امونمو بریده&n ...

منم داشتم بخدا. فقط بنظرم تحمل کن. من که از سرجامم بلند میشدم هیچ جارو نمیدیدم تپش قلب تاری دید سرگیجه ولی هیچییییی قرص نخوردم. همینجوریشم بچم پدرمو دراورده چه برسه قرصم میخوردم و عوارضش میومد روش

منم داشتم بخدا. فقط بنظرم تحمل کن. من که از سرجامم بلند میشدم هیچ جارو نمیدیدم تپش قلب تاری دید سرگی ...

ممنون گلم منم نمیخورم دیگه پس 

منم داشتم بخدا. فقط بنظرم تحمل کن. من که از سرجامم بلند میشدم هیچ جارو نمیدیدم تپش قلب تاری دید سرگی ...

عزیزم درسته بچه تون بدنیا اومده ولی مطمئنا پزشکش چیزی رو که براش ضرر داره نمیده که.لطفا دخالت توی نظر پزشک نکنید استرس از مصرف دارو واسه جنین بیشتر مضره 

سلام عزيزم خوبي ببخشيد منم مشكل شمارو دارم الان ٨ هفتمه تپش قلب دارم قبل بارداريم قرص متورال ميخوردم بخاطر تپش قلبم الان چون ترسيدم بد باشه مصرفش رو قطع كردم شما چيكار كردين مصرف كردين؟! عوارضي نداشت؟!