2777
2789
عنوان

چکار کنم؟خواهشن کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 55 پست

این دوس داشتنیای نوجوونی خیلی اشتباهه. یا ب فکر خگدت هستی یا نیستی. تموم شد و رفت

روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁
ب اون وابسته نشدی ب تصوری ک ازش توذهنت باب معیارات داشتی و اونچیزی ک ازش ساختی توذهنت وابسته شدی ن چ ...

من از جیک و پوکش خبر دارم میدونم چطور ادمیه .میدونم خوب پسر خوبی نیست تنها خوبی ک داره اینه خیییلی مسعولیت پذیره .شیش ساله جای باباشو گرفته .ولی پسر مثبتی نیست.خلاف زیاد داره.منم از این ک با این همه ضعف هنوز دوسش دارم میترسم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دوس داشتنیای نوجوونی خیلی اشتباهه. یا ب فکر خگدت هستی یا نیستی. تموم شد و رفت

اینجور ک شما میگین هم نیست من خودم دختر منطقی هستم اوایل فکر میکردم به خاطر سنمه و حالا نوجونی ولی الان میدونم اینطور نیست.همه ادما ب فکر خودشونن اما احساس چیزی نیست ک بشه دست کاریش کرد

اینجور ک شما میگین هم نیست من خودم دختر منطقی هستم اوایل فکر میکردم به خاطر سنمه و حالا نوجونی ولی ا ...

همه ادما تو این سن این احساسات رو تجربه میکنن. خودتو پی در پی گول نزن. دختر منطقی هم میتونه اسیر عشق نوجوونی بشه

روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁

سلام استاترعزیز

نکاتی رومتذکر میشم حتما بهش دقت کن:

۱-شماتوسن بسیارحساسی هستی ازنظرقلیان های روحی والبته جنسی.واینکه نیازروحی آدماتواین سن میل وگرایش به سمت جنس مخالفه.چون فکرمیکنن آرامش پیدامیکنن.اما همونطورکه گفتم اینهافقط احساسات زودگذره.پس برای آرامش خودت سعی کن دیگه اون آقا رونبینی ومدتی هم حتی به بهانه درس والبته برای رضای خداوغلبه براین احساس یک طرفه که بیشترین ضررش روتومیکنی ،بادوستت ارتباطت روخیلی کم کن وازخدا کمک بخواه.مطمئن باش خداتنهات نمیذاره.چون این قانون خداست که افراد باتقوارو اگه ازخدا راهی روبخوان خدا جلو پاشون میذاره وخداهیچ وقت خلف وعده نمیکنه.داستان حضرت یوسف روبخون.اگه تقواداشته باشی وبه صلاحت باشه حتما خداوندقلب ایشون روبسمت شما مگردونه والا حتما ایشون لایق قلب پاک شما نیست وخدااینو بهتر میدونه.بسپار به خدا وتقوا پیشه کن وهمیشه خودت وفکرت رو درگیر کارهای مثبت کن طوری که اصلا وقت فکر کردن به این آدم رونداشته باشی.

۲-گفتی ایشون دوست دختر داره.یعنی واقعا چطورمیتونی به همچین آدمی دل ببندی برای یک عمر!!!!

چرااینقدر ببخشید دخترهای ما ساده اند وگول ظاهرانسانها رو میخورن!

کسی که درجوانی پاکدامن نباشه توزندگیش نمیتونه پاک بمونه مگراینکه توبه واقعی کرده باشه وگرنه بعدا هم که ازدواج کرد به همسرش شک پیدا میکنه که نکنه اون هم دوست پسر داشته وفلان.....

لذادوست عزیزم مراقب افکارت باش.مراقب دلت باش وخودت رو درگیر یک همچین آدم خرابی نکن که دلش گاراژه آدمای هرزست.توحیفی وپاک.خودت هم هیچ وقت طرف اینطورمسائل نرو.بعد ببین خداچکارمیکنه برات.

این یه قانونه توی قرآن که (الطیبین للطیبات والخبیثون للخبیثات)یعنی پاکا با پاکا وخبیثا باانسانهای خبیث ازدواج میکنن.مطالعت روبیشترکن.

ببین دخترخوب تقریبا همه توسن تودرگیر این مسائل میشن ولی بایدازش عبورکرد اما بسلامت نه اینکه بهش تن بدی وتسلیم بشی!

خودت داری میگی آدم خلافیه ومعذرت باناموسه مردمه ،پس دیگه واقعا داری خودت روگول میزنی.انسان خواب رومیشه بیدار کرد اما آدمی که خودش روبخواب زده نه.همه دارن میگن کارت اشتباهه اما توفکرمیکنی فقط خودت اینطور بودی وکسی درکت نمیکنه.پس عزیزم لطفا بیدار شو.این آدم ارزش قلب پاک تورو نداره .بچسب به درس وورزش وزیاد مسجد برو تاشیطان دست از سرت برداره.وگرنه تومیمونی وافسردگی وافت تحصیلی اونم به خاطر یه آدم ولنگواری که اصلا بهت نگاهم نکرد وبروخدارو شکرکن که تودام همچین آدمی نیفتادی وگرنه بعدازسواستفاده روحی وجسمی مثل یه چیز بی ارزش میذارت کنار ومیره سراغ بعدی.

یه سوال:::

تودوست داری باهاش ازدواج کنی فقط برات آب وغذابیاره وبعدعشق وحالش روبادیگران داشته باشه؟چون ظاهرا شمافقط جذب مسئولیت پذیری ایشون ونون آوری ایشون شدی!!!!!!!!!!!!

ببین دخترخوب تقریبا همه توسن تودرگیر این مسائل میشن ولی بایدازش عبورکرد اما بسلامت نه اینکه بهش تن ب ...

من همه حرفایی ک میزنی و میدونم خوب خودمم قبولشون دارم.اون نون اوری ک گفتیم اون اصا سر کار نمیره فقط مراقب خانوادشه.من خودمم نمیدونم واقعا چرا دوسش دارم.بعضی وقتا فک میکنم ب خاطر ظاهرشه ولی خوب بد ک فکر میکنم میگم اگ ظاهرشم از دست بده بازم...حرفایه اولت واقعا ارومم‌کرد ولی این دومیا..

خودم میدونم و همه دوستامم میگن ک لیاقت تو بیشتر از ایناست و چون تو مثل اون نبودی نمیتونی باهاش بسازی.اما من واقعا نمیدونم برای فراموشیش باید چیکار کنم.

من همه حرفایی ک میزنی و میدونم خوب خودمم قبولشون دارم.اون نون اوری ک گفتیم اون اصا سر کار نمیره فقط ...

اولی روگفتم که مساله برات مشخص بشه.دومی روگفتم که بیداربشی.عزیزم موردهای مثل توروزیاددیدم.اگر به توصیه ها توجه نکنی دیگه مسئول مشکلات بعدیت فقط خودتی،نه خدا ،نه پسره،نه دوستت،نه خانوادت...

خودت روبسپاربخدای مهربون.

درضمن چندتاکار توی پیاهام بود توجه کن.یاعلی