سلام.من برادر دوستم و دوسش دارم نمیگم عشق چون نیست اما ب شدت دوسش دارم اما اون هیچ حسی نسبت ب من نداره حتی ازم بدشم نمیاد کاملا خنثی دیگه دارم دیوونه میشم نمیدونم باید چیکار کنم ن میتونم بهش فکر نکنم ن میتونم کاری بکنم کمک کنید لطفا.
رفتارت و جوري كن كه بدونه بزرگي ! بزرگ رفتار كن فكر نكنه بچه اي
چطوری بارها ب چشم دیده وقتی ب خاطر ی سری مشکلات کل خانوادشون میرفتن ی شهر دیگه و خاهرش میموند خونه من همیشه کنارش بودم ی بار ک سه روز ابجیش تب کرده بود فقط من پیشش بودم ولی خوب اون میدونی دوست دختر داره دوست دختراشم هم از من خوشکل ترن هم بزرگ تر.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی بگی نمیتونم ملومه نمیتونی منم مث تو بودم ولی بدترش حتی ارتباطم نداشتیم پسرهمسایمون بود، ...
ولی این اقا اصلا نمیبینه من فقط دنبال ی راه حل ک یا ب دستش بیارم یا بتونم فراموشش کنم ک میدونم نمیشه چون اینجوری هر روز تحمل کردن برام سخت تر میشه از این میترسم ک دست ب کارای احمقانه بزنم.
هميشه بدون پسرا كم پيش مياد با دوست دختراشون ازدواج كنن ! چون با اونا تا تهش رفتن ! هميشه براي ازدوا ...
اره این و میدونم ولی چن وقتیه ک من و ندیده اصلا از این ب بد نمیبینه دیگه من و و صد درصد تا زمانی ک بخواد ازدواج کنه من و یادش رفته.بچه تر ک بودم باهام خوب بود از وقتی ب سن نوجونی رسیدم کمتر محل میزاره میدونم ک میترسه وابسته شم اما اون ک نمیدونه...
خب اونم اصلا اصلا منو نمیدید من ک ن هیچ دختریو نمیدیدا ازین بچه مثبتا بود الان فق منو میبینه ...
ن من خودم شخصا ب دعا اعتقاد ندارم دیدم کارسازه ولی اعتقاد ندارم دوس دارم اگ چیزی هست از طرف خدا باشه.میدونی از شما بچه مثبت بوده خوب این خوبه ک اون ب کسی نگاه نمیکرده.ولی ایشون بچه مثبت نیست دقیقا بر عکسع.ب خاطر همین از بس دور و برش هست من و نمیبینه و یکی هم این ک بابام زیادی بهش اعتماد داره و اونم ایم میدونه و ب همین خاطر امکان نداره بیاد طرفم تو این سه ماهی ک ندیدمش دارم دیونه میشم چهار کیلو کم کردم تنها مزیتش اینه😐😐
اگر از زماني كه بزرگ شدي داره بي محلي ميكنه مطمئن باش دوست داره و ميخواد كمتر ببينتت كه دست و دلش نل ...
اره وقتی بچه بود شوخی میکرد نصف انشاهامم خودش مینوشت اما الان فقط در حد سلام و عیلک.دوسم نداره من چند وقت پیش اینستا درخاست دادم چون پیجش خصوصی بود.تا دو هفته ک ن رد کرد ن قبول کرد.دو هفته بعدش شب رفته بودم خونشون من و دید بازم در حد سلام و علیک و رفت تو اتاقش دقیقا همون شب درخاستم و رد کرد.واقعا نمیفهممش.دیگه خودم خسته شدم تحمل ندارم
خب شاید بخاطر سنته منم 17 سالمه عاشق شدم پیش مشاورم رفتم واس فراموش کردن نشد خ افت کردم تو هم ...
فراموش ک نمیشه کرد.قبلنا خودمم میگفتم اگه مصلحته ولی الان در حدی دارم زجر میکشم ک اگ ب صلاحمم نیست بازم میخامش.منم از افت کردن تو درسام میترسم تا امسال بهترین دانش اموز کلاس بودم اما الان این قد بهش فکر میکنم ک میترسم.با این ک میدونم پسر خوبی نیست.