2777
2789

دانشجو ترم ۳ یه رشته معمولی علوم پزشکی ام ۲۰ سالمه تو عمرم تا الان تو هیچ رابطه ای نرفتم دوست داشتم رشته دلخواهم قبول شم پلن بعدیم ازدواج و.... باشه ازطرفی دوسال دیگه یه آزمونی باید بدم که اگه قبول شم مسیرم کلا عوض میشه و همه تمرکزم رو مطالعه اونه واسه همین تا الان تو دانشگاه به رابطه و.... فکر نکردم هم اینکه تمرکزم رو واسه درس میگرفت هم اینکه ممکن بود قبول شم و دیگه سطح درسی و اجتماعی و شغلیم به طرف مقابل نخوره(چه به خودم اعتمادم دارم مگه راحته😂😅) و از طرف دیگه ای هم رشتمون دخترونه هست و تو رشته های دیگه هم تعداد کم پسر داریم از اخلاق هیچکدومشونم خوشم نمیاد نمیدونم دارم اشتباه میکنم یا نه میترسم قبول نشم و از اینطرف هم هیچ شوهری واسه خودم جور نکرده باشم تمومم کنم ۲۴ سالم میشه میترسم سنم بره بالا و مجرد بمونم چیکار کنم

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

عزیزم من تاپیک های شمارو خوندم ، پیشنهاد میکنم مباحث انسان شناسی استاد محمد شجاعی گوش بدی تا با خودت بیشتر آشنا بشی ، اون موقع هم ارامشت بیشتر میشه هم بهتر میتونی تصمیم بگیری 

واقعا انسان با شغلش و مدرکش قضاوت نمیشه 

من یک دوستی داشتم مثل شما بود تقریبا بعد ۶ سال که خیلیییییی اذیت شد وحتی کارش به شوک عصبی هم رسیده بود. پذیرفت که واقعا شغل و مدرک همه چیزنیست و زندگی ابعاد خیلیییی مختلفی داره و نباید همه چیز فدای یک بعد از زندگی کرد 

ازدواج درست با یک آدم درست خیلی به داشتن ارامش کمک میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تاپیک های شمارو خوندم ، پیشنهاد میکنم مباحث انسان شناسی استاد محمد شجاعی گوش بدی تا با خودت ...

خب من فقط با یه هدف آروم میشم واقعا علاقه دارم بارها راجبش فکر کردم.حالا چیکار کنم برم تو رابطه یا نه؟ اصلا کیس خوب و جدی از کجا پیدا کنم چون پسرای دانشگاهمون مال نیستن

خب من فقط با یه هدف آروم میشم واقعا علاقه دارم بارها راجبش فکر کردم.حالا چیکار کنم برم تو رابطه یا ن ...

اگر دوست داری ازدواج کنی خواستگار راه بده و راه و روش بررسی خواستگار یاد بگیر تا بتونی تصمیم درست بگیری .

رفتن توی رابطه دوستی اصلا کار درست و عاقلانه ای نیست حتی اگر به بهانه ازدواج باشه ، فقط عاطفه درگیر میکنه تهش هم اصلا مشخص نیست چی میشه ولی خواستگار مقصد مشخص فقط باید یادبگیری چطوری طرف بشناسی

اگر دوست داری ازدواج کنی خواستگار راه بده و راه و روش بررسی خواستگار یاد بگیر تا بتونی تصمیم درست بگ ...

خواستگار ندارم منتظر بمونم هم ممکنه اصلا نشه و یهو ببینم سی سالم شده

عزیزم من تاپیک های شمارو خوندم ، پیشنهاد میکنم مباحث انسان شناسی استاد محمد شجاعی گوش بدی تا با خودت ...

من پول میخوام. فقط با پول آروم میگیرم. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.