2777
2789
عنوان

چکار کنم؟خواهشن کمک کنید

367 بازدید | 55 پست

سلام.من برادر دوستم و دوسش دارم نمیگم عشق چون نیست اما ب شدت دوسش دارم اما اون هیچ حسی نسبت ب من نداره حتی ازم بدشم نمیاد کاملا خنثی دیگه دارم دیوونه میشم نمیدونم باید چیکار کنم ن میتونم بهش فکر نکنم ن میتونم کاری بکنم کمک کنید لطفا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر بسته به دوستت بگو با شوخی و خنده بگو داداشت قصد ازدواج نداره؟ تو چه خواهری هستی کاری واس داداشت نمیکنه چشای واموندتو باز کن منو ببین

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
به دوستت بگو خاستگار داري بزار يجوري شه بره توي خونشون بگه برسه به دست داداشش شايد جدي شد 

مطمعنم هیچ کاری نمیکنه اون هفت سال و نیم از من بزرگتره خیلی بچم در نظرش

ب اون وابسته نشدی ب تصوری ک ازش توذهنت باب معیارات داشتی و اونچیزی ک ازش ساختی توذهنت وابسته شدی ن چیزی ک واقعاهست...خودواقعیش باضعفاشوببین ازش دورمیشی..چون عشق نیس بشم برسی پشیمون میشی بیشترحریص شدی چون اون سرده..

بشنو ............ باورنکن
دعای چی؟فایده داره؟

اوهوم‌منم‌دوست پسرم‌ ازم‌دور میشد هعی یکی گفت ببا برو دعا بنویس وقتی دعا رو نوشتم دوست پسرم از این رو به این رو شد اصلا خیلی خوب شد باهام‌الان ۴ ساله باهمیم تو تلگرامم جواب میده فک‌کنم خانومه