2777
2789
عنوان

دارم دق ميكنم

194 بازدید | 18 پست

بچه ها از شوهرم قهر كردم ٢ روزه از شهر ديگه اومدم شهر خودم بعد چندتا اس مسخره برام فرستاده ولي اصلا عذر خواهي نكرده و نگفته برگرد بعدش فقط من مشكلم اينه الان توي اون موقعيت اون با دختر ديگه ميره بخوابه نه ؟

خونه خالي دستش منم شهر دور اونم كه هوس باز 

بنظرتون ميره ؟

مگه داره دوست دختر؟ 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیحیال بابا. بگیر بخواب. فردا هم برگرد خونت

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

چرا خونتو ول کردی وقتی شوهرتومیشناختی اخع 

بعدشم مردا غرور دارن همون اس مس منت کشیه دیگه

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....

چرا واسه چیزای مسخره خونرو ترک میکنی اخه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

چی بگم؟ببین من خودم وقتی خونه ام ذو ترک میکنم مه کلا قصد برگشت نداسته باشم و به عبارتی از شوهرم متنفر بشم و وقتی هم متنفر بشم ازش برام مهم نیست با کسی میخوابه یا نه. 

اگه دوسش داری و قهرت بچگانه بوده به حرف بکشش و بفهمون که میخوای برگردی

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!