2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره چ پیامی داده باشی یه سری پیاما جواب ندارن مثلا طرف ابموجی خالی اخر پیام فرستاد بعد ناراحت شد از اینکه جواب ندادم 

من ۱۷ سالمه، ازدواج کردم و حالا منتظر فرشته‌ی کوچولوم هستم. شاید برای بعضیا سنم کم به نظر بیاد، ولی من توی همین سال‌ها به اندازه‌ی خیلیا تجربه و فهم به دست آوردم مسیر زندگی هر کسی با یکی دیگه فرق داره من با چشم باز انتخاب کردم، عاشق زندگی‌ای هستم که ساختم، و از چیزی که هستم خجالت نمی‌کشم کوچولو بودن به سن نیست به طرز فکره و من ثابت می‌کنم که سن هیچ‌وقت محدودیتی برای رشد، عشق و مادری نیست.

ولی من ناراحت نمیشم کسی پیاممو سین کنه جواب نده شاید اون لحظه کاری پیش اومده بعدشم فراموش کرده جوابمو بده

حالا بالاخره که جوابمو میده

اگر کار فوری و ضروری دارید بهشون زنگ بزنید

برای خودم هم بارها پیش اومده پیام رو سین زدم یا همون لحظه بهم زنگ زدن یا صدام کردن یا کار دیگه ای پیش اومده

بستگی داره چ پیامی داده باشی یه سری پیاما جواب ندارن مثلا طرف ابموجی خالی اخر پیام فرستاد بعد ناراحت ...

امضاتو پاک کن نه به کسی توصیه کن نه کسی به شما گیر بده 

این که ۱۷ سالگی ازدواج کردی و باردار شدی چیزی نیست که جار بزنی ممکنه یسریا فکر کنن اوکیه بچه هاشونو تشویق کنن به ازدواج تو سن کم

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

ممکن اون لحظه بچه ایی کسی پیام باز کن..اون طرف یادش بره جواب بده

آره ولی این شخص من یه سوال داشت کلی توضیح دادم بعدش فقط سین کرد یه کلمه ننوشت ممنون. واقعا ناراحت شدم ازینکه وقت گذاشتم

امضاتو پاک کن نه به کسی توصیه کن نه کسی به شما گیر بده این که ۱۷ سالگی ازدواج کردی و باردار شدی چیزی ...

من تاپیکی که نیاز به جواب داشت رو جواب دادم همینطور ک نیاز نیست به کسی توضیح بدم نیاز هم نیست هرکی هر امضایی دوست داشت بگه بزارم 

من ۱۷ سالمه، ازدواج کردم و حالا منتظر فرشته‌ی کوچولوم هستم. شاید برای بعضیا سنم کم به نظر بیاد، ولی من توی همین سال‌ها به اندازه‌ی خیلیا تجربه و فهم به دست آوردم مسیر زندگی هر کسی با یکی دیگه فرق داره من با چشم باز انتخاب کردم، عاشق زندگی‌ای هستم که ساختم، و از چیزی که هستم خجالت نمی‌کشم کوچولو بودن به سن نیست به طرز فکره و من ثابت می‌کنم که سن هیچ‌وقت محدودیتی برای رشد، عشق و مادری نیست.

امضاتو پاک کن نه به کسی توصیه کن نه کسی به شما گیر بده این که ۱۷ سالگی ازدواج کردی و باردار شدی چیزی ...

به شما چه ارتباطی داره؟ طرف دوست داشته و ۱۷ سالگی ازدواج کرده