2777
2789

من 9 ساله با این دوستم رفیقم خیلی صمیمی هستیم بعد چن وقت پیش اونا خونشونو عوض کردنو مامان باباشم مسافرت بودن بهم گفت بیا شب خونمون بمون منم رفتم و خیلی از خونشون تعریف کردم و خیلی خوش گذشت بهمون 

سه روز بعدش باباش اینا برگشتن و نمیدونم چه اتفاقی افتاد که متاسفانه باباش فوت شد البته یکم مریض احوالم بود 

بعد من این مدت کل سعی کردم ارومش کنم و هواشو داشته باشم ولی دیدم اصلا محل نمیده با دوستای دیگش میگه میخنده تو چنلش و با اونا خیلی بیشتر از من حال میکنه بعد رسید موقع اساس کشی چون میخواستن از اون خونه برن که یاد باباش نیفته بهش گفتم میخوای من بیام کمکت اینا گفت نه خودمون وسایلو جم میکنیم نمیخوام چشم و نظر بیفته تو زندگیمونو مامانم تخم مرغ شکسته چشم زده بودن...

از اون موقع هم خیلی باهام سرسنگین شده واقعا نمیدونم چیکارکنم شما جای من بودید چیکار میکردید😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بیخیالش شو ببخشیدا مگه عزت نفس نداری؟والا یکی به من اینجور بگه تا عمر دارم حتی از روبروم بیاد راهمو عوض میکنم

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

همون بهتر که از زندگیت رفت بیرون 

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم